fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LYS & STOR VILLA I HØRSHOLM

Del bolig


 
Dette hjem er ideelt til jer, som ønsker en villa med rummelige værelser, terrasse og en grøn have, hvor I kan nyde udelivet!
I denne villa bydes I på 171 kvadratmeter at folde jeres tilværelse ud på. Hjemmet råder over et flot og rummeligt køkken-alrum, hvor køkkenet er indrettet i lyse nuancer. Køkkenet indeholder attraktive faciliteter, da der medfølger en 6 liter Quooker så der altid er kogende vand parat, samt et moderne køleskab med indbygget isterningemaskine og en skøn køkkenø, som vil udgøre samlingspunktet for jeres samvær i hjemmet. I alrummet kan I indrette jer med både spisekrog og spisestue , herfra er der forbindelse til hjemmets stue. Dette rum prydes af vinduespartier, som sørger for at skabe lys. Hjemmet indeholder desuden 2 rummelige værelser, samt et lidt mindre, hvor I kan indrette jer, som I ønsker. Yderligere råder villaen over en gang med plads til opbevaring og to flotte badeværelser. Der er desuden adgang til et større kælderareal, hvor I finder flere disponible rum og et ekstra badeværelse med sauna.
Boligen byder på en terrasse, som er delvist overdækket, så I kan nyde udelivet uanset vind og vejr. På terrassen er der plads til, at I kan indrette jer med et loungeområde, en udendørs spisekrog, eller hvad end I ønsker. Hjemmet råder også over en grøn plæne, hvor I kan boltre jer og nyde haven.
Boligen er opført i 1971 og stueetagen er totalt renoveret i 2007 med gulvvarme over alt, samt nyt tag i 2016.
Hjemmet råder yderligere over en carport, hvor der er plads til 2 biler.
I vil komme til at bo i et roligt villakvarter, som ligger nær grønne områder. Her kan I nyde en spadseretur, eller I kan motionere med en løbe- eller cykeltur. Villaen er placeret 1,5 kilometer fra indkøbsmuligheder, hvor I eksempelvis finder en Rema 1000 og en Meny. Her finder I også Kongevejscentret, hvor der både er bagerier, butikker og spisesteder. Samtidig ligger villaen nær institutioner til børnene, hvor den nærmeste børnehave og skole er en kilometer fra hjemmet. Tilmed er der blot 2,5 kilometer til Hørsholm midte, hvor I finder Hørsholm Midtpunkt, rekreative områder og adskillige butikker.
Så hvis I er interesserede i en rummelig og mulighedsrig villa, som er placeret i et skønt område, er I kommet til det rette sted. Vi ses på Ringvej 36!
 
 
 
Ringvej 36, 2970 Hørsholm
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
171
Grund:
988
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1971/2007
Ejerudgift pr. md.
5.332 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus