fbpx
Ringstedgade 69, 4700 Næstved
4.300.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
320
Grund
835
Værelser/rum
8
energimærke
C
bygget/ombygget
1925
Ringstedgade 69, 4700 Næstved
DEL:

SMUK & UNIK PALÆEJENDOM MED CENTRAL BELIGGENHED

Man kan ikke undgå at forelske sig i denne nyrenoverede palæejendom, der straks skaber blikfang med sin overdådige byggestil og detaljerigdom. Indenfor imponeres der med herskabelige finesser og smukke detaljer uanset hvor øjet hviler. Om det er stuklofterne, de smukke sprossede vinduer eller de elegante franske døre I falder for først, er svært at forudsige, men en ting er sikkert: I bliver uden tvivl forført af ejendommens fornemme udtryk, som er gennemgående i samtlige rum.

Denne storslåede patriciervilla praler med 320 m2, og det er nøje anlagt med værelsesafdeling på 1. salen og levemiljø i stueplan. Hertil hører en kælderetage på 26 m2, der eksempelvis kan anvendes til vaskerum og viktualierum. Huset fordeler sig med badeværelse i stueetagen, og gæstetoilet på 1. salen. I får fem værelser på 1. salen, hvoraf det ene har integreret walk-in closet og egen altan, og et andet tidligere har haft køkken, der kan genetableres. Alle rummene er af rigtig god størrelse og giver rig plads til både børn og voksne. Alternativt kan der etableres et badeværelse og dermed er etagen oplagt til udlejning.

I stueplan får I tre sammenhængende stuer en suite, samt yderligere en charmerende solstue mod syd. Rummene er prydet med stuk, rosetter, en vidunderlig karnap og fine franske døre, der adskiller nogle af rummene og understreger ejendommens lette og luftige atmosfære. Etagen fortsætter med et ekstra værelse, der eksempelvis kan anvendes som kontor, endnu en stue, eller gæsteværelse. Afslutningsvis er stueplanens helt nye køkken opført i et moderne design med en mørk bordplade og kontrastfyldte lysegrå facader, der diskret skjuler de hårde hvidevarer fra Bosch. Ejendommen formår således at forene klassisk charme med moderne æstetik - noget, som de fleste drømmer om i eget hjem.

Vi fortsætter udenfor i haven, som vender perfekt mod vest, så I kan nyde solen helt indtil aften. Haven er nydeligt anlagt med flere terrasser, den ene med indbygget 8-personers jacuzzi fra Sarena Bay, der omkranser det grønne areal og giver rig plads til afslapning såvel som børneleg. Her er en velanlagt køkkenhave og et drivhus samt et stort udhus med integreret garage, fuldt loft samt billardrum.

Ringstedgade 69 er den perfekte beliggenhed for jer, der gerne vil bo centralt i byen, med Herlufsholmskoven 100 meter fra haven. Ejendommen ligger en kort gåtur igennem skoven fra Lille Næstved Skole, samt sports- og fritidstilbud i Herlufsholm Idrætscenter – de perfekte rammer for familielivet. Centrum kan nås til fods, hvor I finder alt fra handlemuligheder og specialbutikker til spisesteder og cafeer. Næstved er et levende lokalsamfund, og her er masser af fornøjelser for både børne og voksne såsom biografer, museer, storcenter og generelt et rigt kultur-, idræts- og byliv.

Her har I det hele lige ved hånden, og går man de 7 minutter til stationen, når man København direkte på 34 minutter med toget, når elektrificeringen af banenettet står klar. Hvad mere kan man ønske sig?

Sælger oplyser at der er mulighed for hurtig overtagelse.
Sagsnr. 192SK-001470
Kontantpris 4.300.000 kr.
Udbetaling 215.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.879 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
18.160 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
15.200 kr.
Soveværelser 5
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!