fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SKØN EJENDOM MED EGEN SKOV OG FANTASTISKE MULIGHEDER

Del bolig

På Ribe Landevej 81 ligger en spændende ejendom fra 1925, hvis boligstørrelse er på 293 kvadratmeter og grundstørrelse på 16.856 kvadratmeter. Med andre ord får I rig plads såvel inde som ude – og skulle I få lyst til at drive et hobbylandbrug, er der da også mulighed for det.

Selve stuehuset viser sig med to rummelige entréer, et funktionelt bryggers, to depotrum og to toiletter. Dertil kan I se frem til fem værelser i stueplan, hvor tre af disse ligger adskilt fra hinanden. Desuden fås et stort køkken-alrum og en aflang stue med godt lysindfald fra de fine vinduespartier. Badeværelset byder på hverdagsluksus i form af et stort spabad, hvor I kan ligge og slappe af efter en travl arbejdsdag, og de resterende kvadratmeter i stueplan udspiller sig på et stort multirum med køkkenfaciliteter og rig plads til at benytte dette rum som gildesal, da der er plads til mange mennesker.

I den ene entré findes trappen til førstesalen, og her træder I op til en særdeles rummelig gang, der kan indrettes som opbevaring eller hjemmekontor. Dertil findes endnu tre værelser, hvorfor I ikke skal gå ned på sovepladser eller hobbyrum. Som prikken over i’et er der også en hems, som blot underbygger hyggen, der hersker her på adressen.

Omkring ejendommen kan I se frem til et fyrrum, brændeskur samt et kombineret udhus bestående af garage, disponibelt rum samt et kæmpemæssigt værksted med plads til diverse maskiner og redskaber. Dertil kommer den nordvestvendte terrasse, hvor I kan invitere vennerne på grillhygge til langt ud på aftenen. Den næsten parklignende havegrund byder på flere hygge- og solspots, så gå glædeligt på opdagelse på grunden, og lad jer inspirere af jeres omgivelser.

Vender I blikket mod omgivelserne, bosætter I jer 2,7 kilometer fra Hejnsvig, hvor I finder skole, kirke, Dagli´Brugs, forsamlingshus og idrætsforening. Desuden er omgivelserne indbegrebet af naturskønne områder, der inviterer på hyggelige gå- og løbeture i nærmiljøet. Desuden er der under 10 minutters kørsel til Grindsted og 12 minutter til Billund.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Ribe Landevej 81, 7250 Hejnsvig
Pris:
1.348.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
293
Grund:
16856
Værelser:
8
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1925
Ejerudgift pr. md.
2.705 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter