fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Velkommen til Rhodesiavej 60! Denne dejlige villa, oprindelig fra 1971, er de seneste år blevet totalrenoveret og opgraderet til bæredygtigt lavenergihus med den attraktive energiklasse A.

De 175 yderst veldisponerede kvadratmeter har hele fire soveværelser og tre badeværelser, og er derfor super velegnet til den store familie, den sammenbragte familie, flere generationer, eller til kombineret bolig og erhverv.

Villaen rummer to etager: I stueetagen træder I ind i en rummelig entré med indbygget garderobeskab og trappe til førstesalen. Køkken, spisestue og stue ligger i forbindelse, hvilket giver fornemmelsen af ekstra plads, lys og åbenhed. Køkkenet er fra Vordingborg Køkkener, med hvide, grebsfrie facader og alle hårde-hvidevarer sømløst integreret. De mørke træbordplader og fliser giver flot kontrast og kant til det ellers lyse udtryk. Her er spisebordsplads til mange foran de store glas terrassedøre med udsigt og adgang til have og terrasse.

Stuen rummer let et stort sofaområde, og også her kan I åbne dørene til terrassen. I stueetagen er der et stort værelse, der kan anvendes til kontor eller soveværelse. Desuden er der bryggers med indbygget vaskemaskine og tørretumbler, vaskebord og ekstra skabsplads samt husets teknikrum med fyr, vandtank og alle målere og kontrolinstallationer samlet i god orden. Sidst men ikke mindst finder I et dejligt badeværelse med hjørnespa og brusekabine i stueetagen.

På førstesalen er der to gode værelser velegnet til børneværelse med tilhørende badeværelse med brus. Her ligger også det store forældresoveværelse med fransk altan, indbyggede skabe og eget badeværelse med dobbeltbruseplads.

Overetagen rummer desuden i mellemgangen en stor vindueskvist med indbygget skrivebord der kan anvendes til lege-, lektielæsnings- eller kontorplads. Kvadratmeterne er udnyttet optimalt og charmerende!

Alle husets rum er flotte, lyse og indretningsvenlige. Stilen i køkken, bryggers og de tre badeværelser er gennemført. Alt er helt nyt og der er gulvvarme i hele huset.

Udenfor får I en nem, ugenert og hyggelig have. Indkørslen er stor, belagt med skiffergrus, og den store 41 kvadratmeter garage har automatisk port, ladestik til el-bil og masser af ekstra plads til opbevaring. Garagens tag er forsynet med 25 kvadratmeter solceller, så I laver selv en hel del af elektriciteten!

Den trygge grønne have, der er placeret med græsplæne både foran og bag huset rummer mulighed og masser af børneleg, og for ugenert hygge og festlige aktiviteter på den østvendte terrasse der ligger uforstyrret ved huset bagside.

Rhodesiavej er en rolig børnevenlig vej tæt på Kalvebod Fælleds fantastiske natur og Kongelundens skønne miljø. Viberup by byder på alle bekvemmeligheder såsom indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Charmerende Dragørs hyggelige gader, havnen og stranden er kun 10 minutters kørsel væk. København kan nås indenfor cirka 15 minutter, og Vestamager Metro ligger blot to kilometer fra hoveddøren.Hvad mere kan man ønske sig?

Rhodesiavej 60, 2770 Kastrup
Pris:
6.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
602
Værelser:
6
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
3.720 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter