fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! RÅBY - UGENERET OG INDBYDENDE LANDSTEMNING MED SKOVEN SOM NABO

Del bolig

Midt inde i skoven ligger denne så absolut charmerende villa omgivet af biodiversitet i højeste potens: Rådyrene kigger ind ad vinduerne, og de firbenede kreaturer ser ind i et lyst, indbydende og ikke mindst hyggeligt hjem. Vi kan godt forstå, hvis I skal ændre adressen til denne fine skovperle.

Selve huset er opført i 1909, og det står lige så hyggeligt, som det hele lyder. En gulmalet facade præsenterer sig omfavnet af frodig beplantning, hvorfra grunden spænder sig på 17.653 kvadratmeter: Det er en fantastisk naturgrund, hvor det pragtfulde dyreliv ikke er genert for at hilse på. Sådan bliver I ét med naturen, hvor græs og buske omsluttes af høje træer i jeres egen, lille lomme. Perfekt til arvingen, der tilgodeses med et flot legehus, medens I kan tørre tøj i det fri. Og så ligger også et charmerende udhus, der står i samme varme gule farve som hjemmet med klassiske trædøre og landlige sprossevinduer.

Indenfor skuffer boligen ikke. Det står nemlig indbydende med sine lyse gulve, der komplementeres med praktiske fliser på badeværelset, som viser hjemmets DNA og historie frem. Et bredt køkken i hvide flader med rig opbevaringsplads afsluttet af en flot bordplade er lige til at kaste sig over, når middagstilberedningerne tager fart. Ved siden af det store køkken ligger en større vinklet stue med masseovn: stemningsfuldt og indbydende med plads til selskab, hvor fine trægulve og en flot trædør danner fine rammer om spisebordet og om sofaarrangementet.

Det store badeværelse afslutter stueplan med både badekar og brus, inden en luftig repos tager imod jer. Også her finder I brændeovn, og med gratis brændsel i mange, mange år er der fyldt op med salig knitren, der passer til det stemningsfulde hjem. Til sidst får I tre indretningsvenlige værelser, der giver jer udsigt lige ud i trækronerne.

I placerer jer lige uden for en hyggelig lille landsby med Nordeuropas største gadekær: Landsbystemning, når den er allerbedst! Dette er byen, Råby, hvor ‘Lange Degn’ lærer af hans far i “Alt det min far ikke har lært mig”. Her er en Dagli’Brugsen, og naturrigt, som det er, nær Randers Fjord og Randers Kommunes bedste badestrand, kan I samtidig køre til Randers’ hyggelige byliv på bare 25 minutter, hvor I undervejs støder på flere satellitbyer, ligeså med alt til hverdagen.

En fremvisning, så I kan komme ud og mærke det selv?


Råby Møllevej 9, 8970 Havndal
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
138
Grund:
17653
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1909
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter