fbpx

Åbent Hus

11:00-14:00 søndag 08 januar
Plantegning Zoom

Et velholdt ende-rækkehus med en enestående have centralt i Næstved

Del bolig

Et velholdt ende-rækkehus med en enestående have og to terrasser

Skal jeres næste boligkapitel byde på naturrige omgivelser, en skøn have og et hjem, som er nemt at vedligeholde og passe på? På Præstøvej 168C får I fine rammer både inde og ude, og samtidig får tid til at nyde fritidslivets glæder og områdets smukke natur. Med denne adresse befinder I jer i et fredeligt rækkehuskvarter med alle fornødenheder inden for gåafstand og fem minutters gang til Næstveds bykerne.

Huset er oprindeligt opført i 1950 og ombygget i 1985, og boligen strækker sig over 73 velindrettede kvadratmeter fordelt på entré, køkken, badeværelse, stue og to møblerbare værelser. Her kan I se frem til en 803 m2 grund med en fint beplantet og ugeneret have, som byder på drivhus, haveskur og sågar en trappe op til havens helt eget udsigtspunkt, hvor I har overblik over områdets hustage samt et stort grønt område. Hertil kommer husets hyggelige udestue, hvor de lyse sommeraftener såvel som de regnfulde dage oplagt kan tilbringes med indendørs sysler; udestuens vinduespartier er desuden termoruder, som sikrer frit udsyn til havens arealer. Husets østvendt terrasse er beliggende i forlængelse af udestuen, mens en sydvestvendt terrasse er at finde på husets anden side.

Indendøre venter en rummelig stue med en brændeovn, som er i åben forbindelse med køkkenet; på dette åbne areal har I god mulighed for at indrette et opholdsrum, som passer til lige præcis jeres ønsker og behov. Husets spisekøkken er opført med hvide skabslåger, lyse køkkenbordplader og integrerede hårde hvidevarer, mens her er god plads til at indrette en spisesektion med plads til hele familien. Boligens flisebadeværelse byder på bruseniche, skabsplads og indbyggede spots ved spejlet, mens her også er installeret en vaskemaskine. Til sidst byder husets stueplan på to møblerbare værelser foruden boligens entré med plads til siddebænk, ophæng og opbevaring. Boligen fremtræder klar til indflytning med fine faciliteter, hvidmalede vægge og velholdte gulve.

Med denne adresse finder I indkøb, hundepark, grønne arealer, skole, dagtilbud og legepladser i gåafstand. Med fem minutter til Næstveds bymidte, mens Karrebæk Fjord og Gavnø Slot & Park er oplagte udflugtsmål, som kan nås med 10-15 minutters kørsel.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Præstøvej 168C, 4700 Næstved
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
73
Grund:
802
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
2.319 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter