fbpx
Plantegning Zoom

Attraktiv, solbelyst villa lige ved vandet i Søvang!

Del bolig

Velkommen til Poppelvej 72, hvor denne helt igennem veludførte villa har hjemme. Den er totalrenoveret i 2005 og rummer havudsigt fra stue og køkken, smukt orangeri og kæmpe tagterrasse samt spa, sauna, fiberbredbånd, elbiloplader samt fem gode værelser. Kort sagt alt, hvad hjertet kan begære – kun 25 min. fra Rådhuspladsen.


Her får I store vinduespartier i hele ejendommen, hvilket på bedste vis forbinder ude og inde, samtidig med at det giver en fantastisk udsigt til både himmel og hav. Især førstesalens vinduesbelagte sadeltag giver et helt fantastisk udtryk til rummet, og den omkransende tagterrasse giver endnu flere muligheder for at sidde ude.


I stueetagen danner det store køkken/alrum grundlag for familiens hverdag på en behagelig og indbydende facon. Køkkenafdelingen fremstår med lyse grebsfrie opbevaringselementer, stålbordplade og en køkkenø, der i den grad maksimerer arbejdspladsen og gør beværtningen nem med plads til barstole. Udsigten er uovertruffen, og der kan åbnes ud til terrassen.


Resten af stuearealet står med masser af plads til at indrette både et stort spiseområde og et hyggeligt afslapningsområde med plads til flere hyggelige kroge og en pejs, der indgyder til stemningsfulde aftener med jeres nærmeste. Den rummelig gang giver adgang til resten af etagens rum, såsom de tre værelser, der alle fremstår pæne og indretningsvenlige. I det funktionelle bryggers er der masser af bord- og skabsplads samt vaskefaciliteter, og på etagens badeværelse finder I et skønt spabad.


Træder I op ad spindeltrappen, befinder I jer nu på hjemmets solbelyste førstesal. Her får I, som sagt, god plads til at indrette et hyggeligt område, og førstesalens anden afdeling byder på en rummelig repos, et moderne badeværelse og endnu to værelser, hvoraf det største fremtræder med masser af opbevaringsplads og en fin altan, der kan give frisk luft og fuglefløjt om morgenen!


Uden døre kan I glæde jer over de fine terrasser, der indbyder til at samle alle jeres nærmeste, og den grønne have lægger op til masser af børneleg udover at have en sauna og gode opbevaringsmuligheder. I får afslutningsvis en flisebelagt indkørsel med gode parkeringsmuligheder.


I Søvang hersker et helt unikt sammenhold med et nabolag, der er fyldt med aktiviteter for store som små med bl.a. tennisbaner ved kysten, den store badebro kort derfra samt legeplads og dagpleje for de mindste. Til fastelavn arrangerer kvarteret tøndeslagning, og når kalenderen siger Sankthans, knitrer et flot, levende sankthansbål for enden af Poppelvej lige i strandkanten. Kongelundsskoven står som områdets nabo, og så er der naturligvis cykelsti direkte til skole og Dragør Havn.


Ejendommen sælges, da sælger flytter til udlandet.

Vel mødt!

Poppelvej 72, 2791 Dragør
Pris:
9.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
241
Grund:
977
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
8.350 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter