fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR ETVÆRELSES MED NEM ADGANG TIL CENTRUM AF RANDERS

Del bolig

Der er god grund til at sætte kurs mod Platanvej 49, hvis du hører til blandt singler eller studerende, der er på udkig efter egen base nær bylivet i Randers. Du flytter til byens nordøstlige del, hvor du får hjemme i rammerne af en hyggelig bebyggelse med få minutters gang til naturen og kun en kort bus- eller cykeltur fra centrum.

Du overtager nøglerne til en etværelses lejlighed, der står helt klar til sin nye ejer, så du skal blot flytte ind og pakke flyttekasserne ud i de velholdte rammer. Lejligheden råder over 42 velindrettede kvadratmeter, og turen tager sit afsæt i en entré med indbygget skabsplads - et praktisk plus.

Fra entréen kan du blandt andet tilgå lejlighedens badeværelse, som er indrettet med et badekar og et stilrent bademøbel. Turen går herfra videre til både en stue og et tilstødende køkken. I stuen kan du finde plads til sengen, et spisebord og måske en lænestol i hjørnet? Og i køkkenet kan du også indrette dig med en lille spisekrog, der kan udgøre et oplagt spot til dagens første kop kaffe. Dit køkken er desuden udstyret med fin skabs- og bordplads, og det præsenterer sig med et tidløst design.

Bebyggelsen, som du flytter ind i, blev opført i 1973, og den består af klassiske gulstensejendomme blandt gode parkeringsmuligheder og store, grønne fællesarealer. Herfra har du nem adgang til alt, hvad du skal bruge. Der er under 100 meter til bussen, så det er nemt at finde vej til uddannelsesinstitutioner og cafébesøg i centrum, og i det daglige kan du handle kun 750 meter fra adressen. Derudover får du rig mulighed for at lufte løbeskoene eller nyde en gåtur i det grønne, for der er ikke langt til den naturskønne sti, der løber langs skoven.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Platanvej 49, 2. mf., 8930 Randers NØ
Pris:
395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
42
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
850 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus