fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

UNIK VILLA MED CHARME OG FANTASTISK BELIGGENHED I FØRSTE RÆKKE VED KYSTEN

Del bolig

På en af Greves allerbedste adresser finder I denne imponerende villa, der byder på et væld af unikke detaljer og ikke mindst er velplaceret med en fantastisk havudsigt.

Villaen er opført i 1936, og allerede når I ankommer til boligen, vil I bemærke, at dette hjem er noget ganske særligt. Inde såvel som ude er her nemlig kræset for detaljen, og det ses i de mange charmerende elementer, som huset byder på. Gennemgående er stilen velholdt og indbydende med et smukt lysindfald hele vejen rundt. I får 213 velindrettede kvadratmeter, der er fordelt over to plan, hvor I på førstesalen møder et indretningsvenligt værelse samt et stort og skønt badeværelse med bruseniche og sågar spabad. Hertil kommer en kæmpestor og lysfyldt stue med udgang til en rummelig altan, der beriger jer med en betagende havudsigt.

I stueetagen har I hele tre lyse værelser, et pænt og velpasset badeværelse samt et stort bryggers med gode vaskefaciliteter. Dertil kommer det store alrum med pejs samt spiseområde og køkken i ét, hvor udsigten virkelig kan beundres fra de unikke, buede vinduespartier. Udenfor venter jer nemlig en smuk og velanlagt have med mange solrige kroge samt terrassearealer både med og uden overdække.

Adressen kunne næppe heller være bedre, for placeringen giver jer et særdeles skønt og børnevenligt nabolag, der er tæt på alt, hvad hjertet begærer. I får nemlig velassorterede indkøbsmuligheder lige i nærheden samt skoler og daginstitutioner og ikke mindst det velbesøgte center, Waves, der byder på forretninger og spisesteder. Har I derimod brug for naturskønne vidder og masser af frisk luft, har I Greve Strand under 200 meter fra villaen, ja, faktisk kan I se den fra jeres egen have. På lune sommerdage skal I blot gå få skridt, før I står midt på Greve Marina, der byder på ishus, spisesteder og dejlig havluft. Alt i alt en pragtfuld beliggenhed, der er ligeså naturskøn, som den er bynær.

En bolig, der må ses og opleves. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Plantagevej 17, 2670 Greve
Pris:
11.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
213
Grund:
1253
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
6.037 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter