fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR OG FLOT ANDELSBOLIG I 2 PLAN

Del bolig

SOLGT! Indflytningsklar andelsbolig i to plan - adresse i hjertet af Smørum Her bor man få minutters gang til både skole, Smørum Centeret og foreningsliv. Selvom boligen ligger centralt, kan I samtidig nyde de fredelige omgivelser. Tilbagetrukket fra Flodvej, ankommer I til den lukkede vænge, hvor I møder en flot bebyggelse fra 2013 der er opført i vedligeholdes frie materialer, som omkranses af grønne fællesarealer. I flytter ind i en moderne ejendom i tre etager, hvor jeres nye hjem fordeler sig på første og anden sal. En trappe leder jer direkte til hoveddøren, som åbner op til 121 kvadratmeter. I den lyse entré, er der adgang til gæstetoilettet/bryggers, som er praktisk indrettet med en vaskesøjle. Videre finder I hjemmets naturlige samlingssted, som tæller køkken-alrummet og stuen, der ligger i åben forbindelse. På hele etagen er der gulvvarme. Det moderne vinkelkøkken fra HTH byder på grebsfrie elementer og god bordplads, så her er fine forhold for madlavningen. Når middagen er klar, kan I indtage den omkring spisebordet i alrummet, og i sommerhalvåret er der også rig mulighed for at rykke ud på den store, vestvendte altan og spise i aftensolen. På altanen er grill tilladt. Fra reposen på første sal, er der adgang til samtlige rum; de tre fine værelser og det store flotte badeværelse med gulvvarme. Der er en lys og venlig atmosfære, som gør det nemt at føle sig hjemme lige med det samme. På jeres vej gennem boligen vil I overalt lægge mærke til det tidssvarende design og indretningens rene linjer, som skaber et lækkert og indbydende hjem. Endnu et stort plus er den gennemtænkte planløsning, hvor alle kvadratmeter er udnyttet optimalt. Hvad angår hvidevarer medfølger komfur uden beregning og de øvrige hvidevarer kan tilkøbes efter nærmere aftale. Bestil en fremvisning med det samme.
Pilekær 21, 1 tv 2765 Smørum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
121
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
A2
Bygget/ombygget:
2013
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

André Bøgelund

Ejendomsmægler ab@brikk.dk +45 53539898

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus