fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ATTRAKTIV ANDELSBOLIG MED UDSIGT, STOR ALTAN OG GOD BELIGGENHED!

Del bolig

Nordisk minimalisme og New Yorker-stemning går hånd-i-hånd på Philip De Langes Allé 7B, 3. Denne helt fantastiske andelsbolig ligger højt til vejrs på Dok øen, hvor de kreative uddannelser er samlet, og hvor Indre By ligger lige på den anden side af Inderhavnsbroen. Området er i stærk opblomstring, og vil man være en del af Københavns nyeste og mest trendy kvarter, er det bare om at slå til!

Elevatoren føre dig til den øverste lejlighed i ejendommen og har panoramavinduer til begge sider, som inviterer dagslyset indenfor. Her slår man dørene op til 98 gode kvadratmeter fordelt over to værelser, entré med skabsløsning, badeværelse og ikke mindst et fantastisk stort stuemiljø med både køkken og udgang til den sydvestvendte altan.

Lys og luft gennemstrømmer boligen på fornem vis, så man fra start til slut har en gennemført indretning, hvor plads aldrig bliver en mangelvare. Tag for eksempel stuemiljøet. Ikke nok med, at inde og ude hurtigt integreres via de to store skydedøre i glas, så indrettes der nemt med både spisearrangement og sofahjørne, mens selve køkkenet byder sig til som en flot kontrast med koksgrå fronter. Værelserne er pt. sammenlagt via en bred døråbning, som kan blændes, hvis der er behov for det, mens boligen afrundes af en entré med skabsplads og badeværelse med flotte fliser, separat brus og vaskesøjle.

Andelsboligforeningen har fået navnet Schifters Kvarter og består af i alt 173 boliger opført i årene 2001-2003 af arkitekt Gehrdt Bornebusch. Alle lejligheder henvender sig til den brede målgruppe af københavnere, der vil bo grønt, men stadig i København K, og særligt for børnefamilierne er der masser af legekammerater at se frem til og en skøn legeplads, der er samlingspunkt for foreningens yngste. Foreningen danner desuden ramme om bl.a. bådlaug, hvor man efter ventelisteprincippet kan få plads til kajak eller en lille jolle.

Trods den centrale placering får kommende beboere en fredelig beliggenhed i et autentisk kvarter, der er delvist fornyet og delvist vidner om bydelens tidligere formål. Holmen kan næsten betegnes som “en by i byen”. Her er både indkøbsmuligheder, fitness, busforbindelser og spisesteder/streetfood lige inden for gåafstand - tilmed en kort gåtur til og fra Nyhavns smukke omgivelser. Med en tur over Inderhavnsbroen står man på Kongens Nytorv efter en cykeltur på mindre end fem minutter, og også det dynamiske Christianshavn med sit udbudsrige butiksudvalg byder ind lige så tæt på.

Philip De Langes Allé 7B, 3., 1435 København K
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
98
Grund:
1
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2003
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter