fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! BOSÆT JER I UNIKKE RAMMER SOM EN DEL AF ET ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIGT FÆLLESSKAB

Del bolig

Lad os byde jer indenfor på en fremvisning af Permatopia 16 - 85 kvadratmeter stort rækkehus, der egner sig til nybagte familier såvel som enlige og par i de fleste af livets stadier. Denne bolig fremstår lys, veldisponeret og indflytningsklar, og den har tilmed en rolig beliggenhed i Karise, hvor alle hverdagens fornødenheder venter.

I bosætter jer i Karise Permatopia; et bo- og arbejdsfællesskab med et bæredygtigt, økologisk og selvforsynende fødevaresystem samt en fælles vision om en betydningsfuld hverdag, hvor beboerne sammen skaber et bæredygtigt liv. Rækkehuset er opført i 2018, og det fremstår lyst, tidløst og er klart til overtagelse - er I dem, der ønsker at leve i frie og trygge rammer i pagt med naturen?

Hoveddøren byder indenfor til stueetagen, og her møder I først og fremmest en entré med plads til sko og overtøj, og i åben forbindelse ligger det store og hyggelige opholdsrum. Herinde er lysindfaldet godt og naturligt, da lyset skinner ind fra to sider, og rummes regulære udformning sikrer gode indretningsmuligheder. Her er således både plads til sofa- og spisearrangement, og køkkenet er simpelt men funktionelt. I stueetagen venter også et rummeligt flisebadeværelse med vaskemaskine og god bruseplads, og sideliggende har I et regulært værelse med gode anvendelsesmuligheder. Hjemmet afrundes med førstesalens hems, der kan benyttes som soveværelse, kontor eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, og I kan praktisk talt få det præcis, som I ønsker.

Permatopia fungerer næsten som sit eget lille samfund, og her er alt lige fra markdrift, eng og frugtplantage til skov og skovhave - her er ligeledes vindmølle samt ladestandere til elbiler. Når I bosætter jer her, kommer I til at bo lige i udkanten af Karise, og med denne her placering er der selvfølgelig heller ikke langt til nogen af byens tilbud. Der er eksempelvis kun 1 kilometer til Karise St. samt 700 meter til SuperBrugsen, og i bil kommer I selvfølgelig også nemt og hurtigt omkring.

Det her skønne sted skal uden tvivl opleves med egne øjne.

Permatopia 16, 4653 Karise
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
85
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2018
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter