fbpx
Plantegning Zoom

Indflytningsklart enderækkehus i aktiv by

Del bolig

Det tager ikke mere end 15 minutter at køre fra Aarhus til jeres nye adresse i den lille by, Stjær. Så sent som i 2021 blev byen kåret til årets landsby i Danmark, og det er med god grund, for her bliver I en del af et aktivt lokalmiljø med en af områdets bedste skoler og et rigt foreningsliv.

Jeres nye hjem placerer sig trygt og godt på et lukket vænge midt i byen, så I bor med gåafstand til alt, hvad I har brug for; i en radius af 500 meter fra hoveddøren finder I både skolen, den lokale brugs, idrætshallen og børnehuset.

På Pebbelgården, bliver I mødt af et godt førstehåndsindtryk, for den består af pæne rækkehuse med byggeåret 2006, og eftersom der er tale om nyere byggeri, kan I her se frem til at overtage et hus, der kræver minimal vedligeholdelse. I overtager nærmere bestemt et enderækkehus - for rækken består kun at to huse -, og indendøre folder det sig ud med 95 kvadratmeter, der vil tiltrække alt fra singlen til parret i alle aldre, og der kan også blive plads til den lille familie.

Entréen giver jer en god rumfornemmelse og en smagfuld indretning, og det bliver to gennemgående temaer i hjemmet. Endnu et stort plus er den veldisponerede planløsning, der blandt andet fordeler pladsen på et fint bryggers, et stilrent badeværelse samt to regulære værelser, hvoraf det ene har indbygget garderobeplads. Boligen har et åbent opholdsmiljø, hvor køkkenet ligger i direkte forbindelse til stuen, og det giver hjemmet et helt naturligt samlingspunkt. Køkkenet står helt tidssvarende med sine hvide, grebsfrie elementer, og i stuen er det en skøn vindueskarnap. Karnappen lader lyset strømme indenfor, mens en dør åbner direkte op til jeres sydvendt baghave. Her får I et herligt uderum, der er nemt at holde, så der er god tid til at nyde sommervejret og de mange soltimer på fliseterrassen.

Velkommen hjem til Pebbelgården 17.

Pebbelgården 17, 8464 Galten
Pris:
1.849.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
90
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
1.584 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter