fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG VELDISPONERET 4-VÆRELSES LEJLIGHED

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne lejlighed, der lokker med et lyst og velindrettet indre samt en beliggenhed i Fredensborgs fredelige omgivelser. Kort fortalt en attraktiv bolig, der henvender sig til en bred køberskare, hvor alt fra førstegangskøberne, parret, seniorerne eller børnefamilien vil føle sig hjemme.

Vi inviterer jer indenfor i en veldisponeret og dejlig lejlighed, hvor entréen leder jer godt videre. Et lyst køkken sætter scenen for madlavningen, samtidig med at en stor og indretningsvenlig stue giver jer plads til både sofaarrangement og spisebord; kulissen for en dejlig tilværelse er med andre ord på plads. Dertil kommer tre rummelige værelser, hvoraf to af dem adskilles af en gang, der er udformet med indbygget skab, så I får ekstra opbevaringsplads. Der ud over at der rig mulighed for at oprette et 4. Imens fuldender et flisebadeværelse, der har badekar og skabsplads, hjemmet.

I får hjemmet i en ejendom fra 1961, der står med en fin og karakteristisk facade. Ejendommen er beliggende på en skrånende grund, så står I udenfor, får I udsigt over en parklignende havegrund, der byder sig til med velvoksen beplantning. I kan slå jer ned og nyde solen på det store græsstykke, ligesom der er plads til alskens aktiviteter for store som små. Som en ekstra detalje kan vi oplyse, at der er parkeringsfaciliteter, ligesom I kan lade jeres cykler stå i cykelstativerne.

Beliggenheden i Fredensborg tilsmiler jer, for her bosætter I jer tæt på alt det, som hverdagen indebærer. Et børnehus ligger lige ovre på den anden side af vejen, samtidig med at I får 800 meter til supermarked og 1,6 kilometer til skole. Hopper I på cyklen, når I desuden nemt til Fredensborg Havn og Fredensborg Slotshave, hvor I kan nyde en spadseretur i den flot anlagte park med kig til slottet. Kun 1,7 kilometer fra bopælen byder Jernbanegade sig desuden til med en bred vifte af butikker, fitnesscenter såvel som spisesteder og takeaway-muligheder. I får nogså nemt ved at komme rundt da det nærmeste busstoppested blot ligger 50 m fra jeres kommende hjem. Slutteligt er det bestemt værd at nævne den kun 40 minutters biltur til København.
 
Sælger oplyser at der er muligt at tilkøbe en garage. Garagen er forsynet med fjernbetjent åbne/lukke mekanisme og garagerne er generelt attraktive, da der ikke er så mange. Der afventes yderligere information fra administrator. 

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Parken 23, 1. th., 3480 Fredensborg
Pris:
2.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
111
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
7.305 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus