fbpx
Park Allé 312B, 2605 Brøndby
4.495.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
152
Grund
509
Værelser/rum
5
energimærke
A2015
bygget/ombygget
2019
Park Allé 312B, 2605 Brøndby
DEL:

Nu har I mulighed for at overtage nøglerne til denne suveræne bolig, der opfylder alle de kriterier, som den kompromisløse køber stiller til et moderne hjem. Det er den forreste bolig der er til salg. 

Det halve dobbelthus er opført i 2019, hvilket tydeligt kommer til udtryk i både byggestil, elementer, funktionalitet og æstetik. Det gode førstehåndsindtryk bliver allerede skabt fra start, hvor I bydes velkommen i den flisebelagte indkørsel, som har to carporte og sti, der leder os til huset. Ejendommen er opført i grå og sorte sten med hvide vinduesrammer og sort tegltag, som tilsammen skaber et harmonisk og indbydende udtryk.

Bag hoveddøren venter der jer et lyst og moderne hjem, som fordeler sine 152 m2 over to etager. 1. salen er indrettet med tre store soveværelser, mens det sidste værelse ligger i stueetagen og giver jer en oplagt mulighed for at indrette separat forældre- og børneafdeling. Der er endvidere et super lækkert badeværelse med bruseniche på hver etage, som gør hverdagen nemmere for børnefamilien. Begge badeværelser fremtræder flotte og indbydende i tidløse designs, hvor der er kræset for detaljerne. Det tidløse udtryk gør sig også gældende i køkkenet og bryggerset, som ligger i forlængelse af hinanden med gennemgående grå gulvfliser og elementer i hvidt. I naturlig forbindelse til køkkenet har I en dejlig vinkelstue, hjemmets hjerte, hvorfra der er direkte udgang til en solrig terrasse, som vender perfekt mod sydvest. Herude venter der jer et nemt og overskueligt udeliv, som ikke stiller høje krav til vedligeholdelsen, men derimod indbyder til livsnyderi på de skønne terrasser.

Jeres nye adresse er Park Allé 312B, en attraktiv beliggenhed for jer, der gerne vil have dagligdagens bekvemmeligheder lige ved hånden. Inden for gåafstand findes både Park Alle Privatskole og Brøndby Vester Skole, og her er gode fritids- og sportsfaciliteter inden for få minutters cykelafstand, så familien aldrig vil mangle noget. Ligeledes er her flere gode handlemuligheder i Kirkebjerg Bydelscentret og endnu flere muligheder i Glostrup Centret. Alt ligger i behagelig afstand fra adressen, også togstationen, som nemt nås på mindre end ti minutters cykeltur. Beliggenheden er helt i top!Sagsnr. 192SK-009043
Kontantpris 4.495.000 kr.
Udbetaling 225.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.496 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
17.139 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
14.939 kr.
Badeværelser 2
Andre Bøgelund ejendomsmægler
André Bøgelund

[email protected] 53539898

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!