fbpx
Plantegning Zoom

VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED I EFTERTRAGTEDE HOLTE

Del bolig

Velkommen til Nordsjælland. Nybygget villa på 159 kvm. på unik placering og med fire værelser og lave varmeudgifter. Huset, fra 2018, ligger på blind vej og direkte op ad Rude Skov.

Det er et nybygget hus med gulvvarme i alle rum og en ultralydsvag, effektiv varmepumpe luft-til-vand; gemt væk bag huset. Varmepumpen giver lav el-/varmeudgift (4.000-5.000 kr. årligt).

Der er genvindingsanlæg (gen-vex), som giver et super godt indeklima. Der er to loftsrum, så der er god plads til det, I ikke lige har plads til at få ind i boligen - lige nu.

Nuværende ejer har investeret i nye køkkenelementer, ny granitbordplade, ny stor dobbeltgarage med ellader, og den forvejen store træterrasse er udvidet. Ny stenterrasse etableret.

Der er etableret masser af skabsplads i begge badeværelser, og et værelse er blevet nyindrettet som et walk-in-closet.

Planløsningen gør boligen praktisk, for værelserne ligger i hver sin ende af huset, så der er mulighed for at skabe forældreafsnit og børneafdeling.

Når I træder ind i huset, møder I en lys entré, der glider over i en fordelingsgang og baggang, hvor vaskemaskine og tørretumbler har sin naturlige plads. I denne ende af huset, er der et stort badeværelse samt to værelser med direkte adgang til terrassen fra begge værelser.

I modsatte ende finder I et stort værelse med adgang til eget badeværelse (forældreafdeling) og to døre ud til den store stenterrasse. Desuden er der et værelse ved siden af, hvis man har små børn. (Dette værelse er p.t. lagt til stuen, men man kan nemt genetablere skillevæggen).

Midt i huset, er Svanekøkken, kogeø, skjulte elementer (køle-fryseskab og opvaskemaskine).

I får her den bedste af flere verdener, for der er kun fem minutters cykelafstand til centrum af Holte, hvor der et væld af butikker og S-tog, mens din nærmeste nabo kan blive naturen.

Løbe- og cykelturen starter fra baghaven. Kun et stendige (fredet) adskiller haven fra Rude Skov.

Skole, daginstitutioner og indkøb er inden for 2 kilometers afstand. Busstop er 100 meter væk, og der er en god blanding af mange småbørnsfamilier samt veletablerede familier.

Holte er en del af Rudersdal Kommune, som har et af landets laveste kommunale skattesatser.

Vi glæder os til at møde jer til en fremvisning.


Paradishegnet 14, 2840 Holte
Pris:
9.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
159
Grund:
735
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
6.462 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter