fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Lyst ende rækkehus med stor privat have samt tre værelser - forældrekøb er muligt - giv et bud

Del bolig

Her har du nu muligheden for at få fingrene i et rækkehus i to etager, som med lyse og velholdte kvadratmeter, fordelt over en veldisponeret planløsning, placerer sig supergodt i et roligt kvarter i Næstved.

Indenfor hjemmets hoveddør modtages du i en entré med adgang til et toilet, der både rummer opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Træder du videre ind i hjemmet, åbnes et stort fællesrum op, hvor en lys og indbydende stue naturligt glider over i et køkken, der er udstyret med alt i hårde hvidevarer. Her er der masser af plads til både spisebord og sofaer, så der er rig mulighed for at underholde gæster såvel som bare at slappe af foran fjernsynet. Ovenpå er kvadratmeterne ligeledes veludnyttede, og med tre gode soveværelser og et funktionelt badeværelse får du her en værelsesafdeling, der er helt klar til at flytte ind i.

Fra stuen er der fra det store glasparti ud mod haven udgang til en sydøstvendt terrasse, der er afskærmet med hegn og fungerer ideelt som en solrig forlængelse af hjemmet. Sidder du på terrassen, kan du se ud til et lukket græsareal, som udgør resten af haven, og her kan du roligt lade børn og kæledyr lege. Hjemmet er en del af en yderst velholdt ejendom, der udover at være en tryg base for hverdagen har styr på alt det praktiske. Bl.a. finder du veletablerede carporte med mulighed for både cykel- og bilparkering tilknyttet bygningen, ligesom en større indkørsel med flere holdepladser er placeret foran ejendommen.

Kan du se dig selv her, bosætter du dig i et skønt område i Næstved, hvor grønne områder og en stille atmosfære er prioriteret. Dog er der heller ikke langt til byen puls, da der er under fem kilometer ind til centrum, hvor adskillige restauranter og barer samt en veldrevet detailhandel ligger omkring Næstved Station. Skole, dagtilbud og indkøb kan også alt sammen nås på kort tid i bil eller på cykel, og Næstved rummer et levende kulturliv samt er stort udbud af fritidsaktiviteter for både børn og voksne, så her er altid noget at lave.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning


Pærevænget 6A, 4700 Næstved
Pris:
375.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
104
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2009
Købspris
375.000 kr.
Boligydelse pr. md.
7.500 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter