fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE LEJLIGHED TIL SINGLEN ELLER PARRET

Del bolig

Velkommen til en nydelig bolig, hvor singlen såvel som parret vil trives i skønne omgivelser. Uanset hvem I er, så er vi sikre på at denne lejlighed taler ind i jeres boligbehov, så lad jer ikke vente og træd i stedet indenfor på Ostenfeldtsvej 8A, hvor der både er styr på æstetik og funktionalitet.

Indretningen fremtræder moderne med lyse trægulve og store vinduespartier, der tillader et behageligt lysindfald dagen lang. I får glæde af et hjem med rene linjer, hvilket kommer til udtryk i samtlige rum, heriblandt i det funktionelle køkken, der er velekviperet med gode opbevaringsmuligheder foroven og forneden. Generelt set er lejligheden udstyret med praktiske elementer, og så er den indflytningsklar, hvilket medvirker til en nem flytteproces.

Endvidere er der i lejligheden et rummeligt og flisebelagt badeværelse med gode vaskefaciliteter samt bruseniche.

Ejendommen tilbyder en række udendørsfaciliteter, heriblandt en fælles afskærmet have med mulighed for ophold i sommerhalvåret. Der er tørresnor til vasketøj i den grønne have, elbilsopladerere på den fælles parkeringsplads, og så er der også fri cykelparkering, hvilket I formentlig kommer til at sætte meget pris på. I bosætter jer nemlig på en rolig vej, der hverken er larmende eller trafikeret, hvilket lægger op til mange cykelture til og fra arbejde.

Hverdagens fornødenheder er altid inden for rækkevidde på denne adresse, da de nærmeste indkøbsmuligheder befinder sig under 400 meter væk, mens det lokale lægehus ligger for enden af vejen. Derudover skal der ikke mere til end en rask gåtur før I når til de mange lokale busstoppesteder, der nemt og hurtigt kan fragte jer fra A til B i Næstved eller måske helt ud af byen. På den måde kan I altid komme til de omkringliggende byer, hvis der skulle opstå et behov for netop dette. Velkommen til en adresse fyldt af muligheder, nemlig Ostenfeldtsvej 8A.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Ostenfeldtsvej 8A, 2. th., 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
59
Grund:
2495
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1987
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter