fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

2 GODE VÆRELSER - GODT LYSINDFALD - DEJLIGE UDEAREALER - P-PLADSER TIL FORENINGEN!

Del bolig

Centralt beliggende på Ordrupvej, og alligevel tilbagetrukket, helt tæt på det stemningsfulde byliv og med noget af Nordsjællands mest fantastiske natur lige ude i horisonten, har vi i dag fornøjelsen af at byde dig velkommen til denne ejerlejlighed.

Adressen er helt nøjagtigt Ordrupvej 132E, st. tv. – en lille, lukket bolig lomme til Ordrupvej, hvor man bor hyggeligt og uforstyrret. Ejendommen er opført i 1953, og den er opført med klassisk, tidstypisk arkitektur. Beboerne har glæde af de gode parkeringsfaciliteter, og her er bl.a. også grønne fællesarealer med plads til alt lige fra afslapning med en god bog til grillaftener med venner og familie.

Lejligheden tager imod jer i den møblérbare entré, hvor der i enden er isat smarte indbyggede skabe. Herfra er der adgang til køkkenet, der er holdt i et tidløst design, og som har brede vinduespartier i enden, så I altid kan nyde naturligt lys og syn til grønt. Samme flotte lysindfald ses i det store stuemiljø, der har kvm til både at indrette med spiseplads og sofaafdeling, og hvor der er et tilstødende skab til opbevaring. Boligen rummer to gode værelser, hvor det ene kan tilgås via fransk dør fra stuen, og det andet ligger nordvendt lige ved badeværelset. Badeværelset rummer gode opbevaringsmuligheder og bruseniche med glaslåger - badeværelset er fra marts 2022. 

Lejligheden ligger yderst eftertragtet i Ordrup med kun 350 meter til togstationen og omgivet af Charlottenlunds mange nærbutikker og spisesteder. Endvidere kommer du til at bo i gåafstand til Bellevue Strand, hvilket er en sand fryd i sommermånederne, samt nær ved Skovshoved Havn, Dyrehavens enestående natur og Dyrehavsbakkens ikoniske forlystelser. En sand drømmeplacering, som opfylder alle hverdagens behov, og flere endnu. Fællesarealet ligger tilbagetrukket fra vejen og er aflukket og sikker for børn. Diverse hække, buske og træer fungerer både som stemningsgivende elementer, samtidig med at de skærmer for både vind samt sol, hvis man har brug for lidt skygge til en god bog eller en kop kaffe. Tilmed bussen lige udenfor havelågen! 

HUND TILLADT.

Ordrupvej 132E, ST. tv., 2920 Charlottenlund
Pris:
3.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
75
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
3.767 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter