fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

HERLIG VILLA MED STRÅLENDE BELIGGENHED I RØDDING

Del bolig

Velkommen til Østergade 40, på denne dejlige adresse ligger en fremragende parcelhusvilla, som nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til familien eller parret, der ønsker sig en kvalitetsvilla med tidløst design og en stjerne placering.

Husets beliggenhed er i sandhed noget at råbe hurra for, med en placering der balancerer ro og bekvemmelighed. Boligen ligger i et attraktivt villakvarter, hvor der bydes på dejlige trygge omgivelser. Dette betyder dog ikke, at I behøver at opgive komfort i hverdagen. Uanset alder har man her nem adgang til hverdagen med skole, institution og butikker placeret indenfor under 500 meter af hjemmet. Skulle man glemme noget til madlavningen, ligger supermarkedet også kun et stenkast hjemmefra.

Ejendommen er opført i 1897, men den fremstår ikke andet end velplejet med den flotte hvide facade. Foran huset ligger den fine indkørsel, der fører op til carporten. På den anden side af huset findes den dejlige lukkede have. Her sætter kun fantasien grænsen for anvendelsesmulighederne for det grønne areal. Ønsker man blot at opholde sig derude? Har man rig mulighed for dette på den solrige terrasser, hvor I får en formidabel udsigt over naturen.

Indvendigt fortsætter herlighederne med veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 plan. Man bydes velkommen indenfor af den pæne entré. Derfra har I adgang til det dejlige køkkenalrum, selve køkkenet står skarpt med tidløse elementer, dynamisk indrettet og med let åbent til den dejlige spisestue. Fra køkkenet er der også adgang til bryggerset. Derfra finder I de to dejlige værelser, med det sidste placeret på førstesalen, og med en planløsning som denne har man rig mulighed for at etablere en ungdoms- og voksenafdeling. Til sidst ligger der på stueetagen det fremragende badeværelse, som er holdt i moderne neutrale farver, og rummet inkluderer desuden separat brus. På førstesalen ligger den store opholdsstue, og pladsen byder på loft til kip med skønne bevarede træbjælker i loftet.


Østergade 40, 6630 Rødding
Pris:
798.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
689
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1897
Ejerudgift pr. md.
1.276 kr.
Brikk agent logo

Brikk Ejendomsmægler

Ejendomsmægler info@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter