fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! NATURSKØN MATRIKEL MED TO EJENDOMME – OPLAGT TIL FLERFAMILIESHUS

Del bolig

På en naturskøn og yderst uforstyrret grusstikvej gemmer sig jeres næste boligkapitel, hvor børnefamilien såvel som seniorerne kan nyde tilværelsen i de omkringliggende omgivelsers uforstyrrede stemning.

Her på matriklen får I to ejendomme, der muliggør, at I eksempelvis kan bo flere generationer på samme matrikel. Den ene og største ejendom er opført i 1912 og råder over 277 kvm. Villaen fordeler sig på to plan med en stor stue, to badeværelser, et disponibelt rum samt et køkken med tilstødende bryggers i stueetagen. På førstesalen befinder der sig et værelse, et praktisk loftsrum samt endnu en dejlig stue med adgang til hems, hvor I gennem de sprossede vinduer får et skønt kig ud over de omgivende grønne områder.

Den anden ejendom fra 1989 råder over 63 kvm og er et klassisk bindingsværk i ét plan, som I kan tilgå fra vingefanget og derefter lande i den møblérbare entré med indbyggede skabe. Herfra kan I både tilgå det pæne badeværelse, det rummelige køkken-alrum med alt i hårde hvidevarer, det hyggelige værelse med indbyggede skabe samt den fine stue med adgang til have gennem dobbeltdøre.

I kan samle familien i denne have, eller I kan rykke over til den anden ejendoms have, der rummer en stor grøn, plæne, hvor børnene trygt kan slå sig løs, samt en fin fliseterrasse, der grundet den sydvendte placering sikrer jer sol dagen lang. Ved husets nordside befinder der sig en stor grusplads med mulighed for at parkere adskillige biler og cykler samtidig med, at I også har en stor carport med plads til parkering samt opbevaring.

Sikke en idyllisk beliggenhed. Som de eneste ejendomme på den private grusstikvej, placerer I jer helt uforstyrret og privat, hvilket I kan nyde godt af fra havernes grønne oaser. I kan dog også bevæge jer ud i nærområdets naturrige omgivelser, der byder på vidstrakte marker samt mange nærliggende søer; bl.a. Davinde Badesø, hvor I kan tilbringe mange rare sommerdage ligesom I også her kan besøge shelterpladsen og måske overnatte i de tyste omgivelser. Børnenes skole finder I i Rolfsted, og når I skal klare indkøbene følger I blot Ørbækvej til Ferritslev.

Lyder det som en tilværelse, I kunne tænke jer at byde ind på? Så book en fremvisning allerede i dag!

Ejendommen er pt udlejet. Lejeindtægten andrager kr. 192.000,00


Ørbækvej 816, 5220 Odense SØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
340
Grund:
2332
Værelser:
9
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1912
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter