fbpx
Plantegning Zoom

LYST OG VELHOLDT FRITIDSHUS MED SMUK NATURUDSIGT TÆT PÅ SKOV OG STRAND

Del bolig

Hvis du drømmer om at nyde naturen ved skov og strand hele året skal du kigge med her!


Her får du rummelige 75 arkitekttegnede kvadratmeter fordelt på to soveværelser med tilhørende badeværelse, lyst køkken og stue med loft til kip, god plads til hyggekrog og spise afdeling. Stort vinduesparti med skydedør og adgang til den solrige gårdhave, som er delvist overdækket, så man kan nyde udelivet i havesofaen i forår, sommer og efterår


Beliggenheden er formidabel på Hindsgavlhalvøen, midt i Danmarks ”smørhul” Middelfart med to broer, fantastisk natur og kulturelle og historiske steder som Hindsgavl slot og dyrepark, som nærmeste nabo.

Hertil kommer det charmerende gamle og nye havnemiljø, flere marinaer, hvor man kan leje kajakker og både og finde dejlige spisesteder.Ikke at forglemme den stemningsfyldte gamle by med brostensbelagte stræder, smukke bygninger, cafeer, gallerier og muligheder for at gøre en god handel i den charmerende bymidte. Det hele i gåafstand gennem skoven eller langs stranden.


Huset er en del af Middelfart Strandpark, som er tegnet af arkitekt Hans Munk Hansen i 1982. Det har en god og ugeneret beliggenhed med fri udsigt over den store smukke park, omkranset af skov og hav. Der er udendørs og indendørs swimmingpool, en stor legeplads, mulighed for boldspil m.m. i parken og indendørs aktiviteter i centeret, der drives af Landal.


Det er muligt at leje ud i kortere eller længere perioder via Landal eller bare nyde herlighederne selv.

Feriepark Landal Middelfart - Landal GreenParks

https://www.landal.dk/park/middelfart


Lyder det ikke dejligt? Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Oddevejen 217, 5500 Middelfart
Pris:
1.850.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
75
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1983
Ejerudgift pr. md.
2.386 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter