fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG 2V’ER MED ALTANANLÆGGENE SOM NABO

Del bolig

I flytter ind på en helt central Randers-adresse her på Nyvangsvej 13, hvor I bor med gåafstand til centrum og som naboer til de grønne omgivelser i Altananlæggene. Hjemme fra lejligheden kan I se trætoppene i parken, hvor I fremover kan nyde sommervejret, og herefter kan I slentre videre ind mod byen, hvor caféer og butikker ligger på stribe. I det daglige har I desuden 300 meter til nærmeste supermarked og 900 meter til stationen, hvis I skal videre ud i landet.

Den centrale adresse tilsættes en toværelses lejlighed, som vil begejstre alt fra singlen til parret eller den unge studerende. I bydes velkommen af en klassisk rødstensejendom fra 1953, og her skal I helt til tops, for I overtager en hyggelig taglejlighed, der ligger på 2. og øverste etage, hvilket betyder, at I bor dejligt ugeneret uden overboer - og der er fin afstand til gadebilledet, så I kommer på afstand af trafikken.

I de ugenerede rammer på 2. sal træder I indenfor til 56 pæne kvadratmeter, som bærer præg af løbende vedligeholdelse. I starter turen i en god fordelingsentré, som kan indrettes med smarte opbevaringsløsninger til sko og overtøj. Lejligheden byder på en veldisponeret planløsning, der betyder, at I fra entréen har adgang til samtlige rum: bad, køkken, stue og soveværelse.

I får et pænt flisebadeværelse med brus, og dertil kommer et funktionelt køkken med jeres helt egen vaskemaskine. Herfra går turen ind på soveværelset, som byder på fin plads og således kan indrettes med både en dobbeltseng og et stort garderobeskab. I stuen kan I derimod give plads til en spiseafdeling og et indbydende sofahjørne, og I vil nyde effekten af det dejlige lysindfald, der strømmer ind gennem kvistvinduerne.

Lyder det alt sammen som noget for jer? Book en fremvisning allerede i dag!


Nyvangsvej 13, 2. th., 8900 Randers C
Pris:
618.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
56
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
1.737 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter