fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG PÆN LEJLIGHED LIGE VED S-TOG I ORDRUP

Del bolig

Der venter en tilværelse helt centralt i Ordrup kun få skridt fra S-toget og byens hyggelige gader i lejligheden med adresse på Ny Ordrup Sidealle 1. Lejligheden er lys, har altan mod øst og fremstår pæn og indflytningsklar for singler eller par, der ønsker en rolig tilværelse med nem adgang til København.

Man bydes indenfor i en pæn entré med indbygget skabsplads til overtøj og handsker, hvor gulvene forlænges naturligt ind i den rummelige stue. Her kan nemt indrettes med både spisebord og sofa, og åbner man de dobbelte terrassedøre, tilgås den østvendte altan, som ligger langt fra genboer og har sol fra morgenstunden. Tilstødende findes det klassiske køkken med hvide fronter og mørke bordplader, og ønsker man at åbne lejligheden mere op, er det nærliggende at undersøge muligheden for at integrere køkken og stue.

Også med vindue mod øst findes soveværelset, der har en fin størrelse til både seng og skabsplads, mens hele boligen afrundes af et rummeligt badeværelse med terrazzogulv og separat brus.

Den pæne, klassiske murstensejendom præsenterer sig på hjørnet af Ny Ordrup Sidealle og Ordrup Jagtvej med forretningsdrivende i terrænplan, hvor man både kan få klippet sit hår eller snolde i købmanden. Der er ikke mere end 150 meter til S-toget, som på 18 minutter fragter én til Nørreport St., mens man på under fem minutter kan komme til Klampenborg og tage en tur i altid smukke Dyrehaven. Ordrup er en mondæn bydel i Storkøbenhavn fyldt med rolige villaveje og spændende forretninger, som især langs Ordrupvej åbner sig op med caféer og spisesteder. Elsker man naturidyl, er der foruden nem adgang til skov også kort til Skovshoved Havn med havnebad, mens man også nemt kan nå galopbane og grønne parker i nabolaget.

På generalforsamling i 2022 er der vedtaget udskiftning af samtlige altaner, samt finansiering af dette. Igangsættelse afventer endelig godkendelse fra Gentofte Kommune. Indtil da, må de eksisterende altaner ikke benyttes.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Ny Ordrup Sidealle 1, 1. mf., 2920 Charlottenlund
Pris:
1.699.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
48
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1946
Ejerudgift pr. md.
2.106 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter