fbpx
Plantegning Zoom

SKØN TOVÆRELSES LEJLIGHED TÆT PÅ BYLIV OG GRØNNE OMRÅDER

Del bolig

På Norgesgade 6, lige ved det populære Øgadekvarter, toner denne lyse lejlighed frem i en klassisk murstensejendom fra 1921. Lige meget om du er et ungt menneske, som netop skal til at tage hul på livet som studerende, eller om I er et par, der ønsker at bo i et roligt kvarter og tæt på grønne områder, skaber denne lejlighed en skøn ramme om tilværelsen i Aalborg.
 
Selve boligen udmærker sig ved sin gode planløsning, der folder sig ud over en entré, et dejligt badeværelse med fugtstyret ventilator, et rummeligt soveværelse med skabsplads, et lækkert, tidløst køkken og en stor stue med masser af plads til at indrette jer med sofaafdeling og spiseplads i hver sin ende af rummet. Med sine gennemgående hvide vægge og lyse gulve byder boligen på en skarp, stilren æstetik, som dog blødes op af det fine stukloft i stuen. Her kan I uden problemer rykke direkte ind, men omvendt betyder boligens enkle indretning, at den også kan fungere som et blankt lærred, I nemt kan indrette lige præcis, som I ønsker. I køkkenet mødes hvide, grebsløse fronter og vandskurede murstensvægge i en skøn forening, som tilsammen skaber et råt, moderne look, der er desuden et væghængt bord for 2 i køkkenet, hvilket også giver ekstra afsætningsplads, når man har gæster. Herude finder I desuden en opvaskemaskine, som tjener til at lette de huslige pligter i hverdagen. Til lejligheden er der et kælderrum på ca. 16 m², samt et fælles vaskerum på ca. 20 m² med 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler til fri afbenyttelse (inkluderet i fællesudgifterne) og et fælles tørrerum på ca.16 m². 

Den fine ejendom kan, som nævnt, dateres helt tilbage til år 1921, hvor man opførte boliger, der skulle huse byens værftsarbejdere. Selvom ejendommen har ligget her på Norgesgade i mere end 100 år, fremstår den stadig utrolig pæn og velholdt. Derudover byder ejendommen også på et stort, grønt gårdmiljø med fælles træterrasse, som I kan nyde godt af sammen med de øvrige beboere.
 
I Norgesgade har I det meste inden for gå- eller cykelafstand. Øgadekvarterets grønne oase, Østre Anlæg, ligger bare 150 meter væk, og hopper du på cyklen, når du frem til Aalborg Universitet efter blot 15 min.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Norgesgade 6, 1. tv., 9000 Aalborg
Pris:
1.245.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
49
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1921/1981
Ejerudgift pr. md.
1.769 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus