fbpx
Plantegning Zoom

DELEVENLIG TOVÆRELSES LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN OG BEDSTE BELIGGENHED I KOMPLEKSET.

Del bolig

Din nye residens ligger på Nørre Boulevard 126, 2, th, hvor der venter et skønt lys, og hvor din nye hverdag kommer til at udspille sig på god afstand af gadebilledet. Og ja, selve lejligheden råder over 60 kvadratmeter, som står snorlige.

Når I ankommer til adressen, møder I først og fremmest den gedigne murstensejendom, som er opført i 1940. Her får beboerne brugsret til gode parkeringsmuligheder såvel som hyggelige, grønne fællesarealer – prikken over i’et er uden tvivl det faktum, at denne lejlighed har en af ejerforeningens bedste placeringer. Bygningen er nemlig formet som en hestesko, og boligen ligger helt inde i midten, hvor man er længst tilbagetrukket fra gaden, og hvor man er afskærmet takket være fællesarealerne. Bedste beliggenhed.

Der er tale om en god og klassisk toværelses lejlighed, som gemmer på mange kvaliteter og egenskaber – hjemmet står nemlig bl.a. med tidløst interiør, et flot lysindfald og en fin udsigt takket være placeringen i ejendommen. Samtidig åbner hoveddøren op til en gennemtænkt planløsning, der er som skræddersyet til singler såvel som par; her vil du med andre ord straks finde dig tilrette.

I boligens centrum venter en praktisk fordelingsentré, og herfra er der videre afsæt til alle rum, hvilket også gør lejligheden delevenlig. Stuen og soveværelset har nemlig begge en god og regulær størrelse, hvor indretningsmulighederne er gode, og derfor kan de snildt fungere som to separate baser for fx studerende – men de kan selvfølgelig også anvendes på klassisk vis. Som et ekstra plus er der direkte adgang til den store, vestvendte altan fra stuen, og her har I glæde af eftermiddags- og aftensolen på daglig basis. Lejligheden afrundes med et godt og funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer samt et flisebadeværelse med brus.

Beliggenheden er  i top. I dit nye nabolaget venter alle hverdagens fornødenheder, men der er selvfølgelig heller ikke andet end 750 meter ned til gågaden og det velassorterede handelsliv, som centrum af Køge huser. Der er heller ikke andet end 800 meter til Køge St., mens pendleren nemt kan koble sig på motorvejen i bil. Vi kunne fortsætte i en evighed, men vil I ikke hellere med på en fremvisning?


Nørre Boulevard 126, 2. th., 4600 Køge
Pris:
1.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1940
Ejerudgift pr. md.
3.514 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter