fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Indflytningsklar lejlighed i velholdt ejendom - den ideelle studiebolig

Del bolig

MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE!

Tæt på både natur og hyggeligt byliv finder du denne fine lejlighed, som du kan gøre til din egen.

Lejligheden rummer en entré med plads til at hænge overtøjet samt en gang med indbygget skab, som du kan udnytte til praktisk opbevaringsplads. Med i de 41 kvadratmeter får du også et rummeligt køkken-alrum, hvor der er god plads til, at du kan indrette med spiseområde og skabe et rigtig hyggeligt opholdsrum, der indbyder til samvær. Boligen udfolder sig derudover også med et dejligt værelse med mange gode anvendelsesmuligheder, som du kan indrette, så det passer til lige netop dine behov. De lyse vægge går igen i hele lejligheden og giver et dejligt, enkelt udtryk, som lægger det ideelle grundlag for, at du kan sætte dit eget præg. Du får herudover et fint badeværelse, hvor der er mulighed for udluftning, og du kan glæde dig over den tilhørende vaskemaskine.

På Niels Juels Gade mødes du af en charmerende rød murstensbygning, der i sin flotte enkelhed udstråler en hjemlig charme og i de indre rammer gemmer på denne fine lejlighed bygget i 1901. Som en del af ejendommen får du desuden et hyggeligt udeområde placeret i private omgivelser, hvor du kan læne dig tilbage på den sydvendte terrasse og nyde den varme morgenkaffe eller det velfortjente glas vin sidst på dagen.

Du får her en rigtig dejlig beliggenhed i et område, hvor du kan få dækket alle hverdagens behov. Blot fem minutters gåtur væk finder du den nærmeste Netto, mens både Horsens Byskole og flere daginstitutioner kan nås med en lille ti minutters slentretur. I nærheden har du også Campus Horsens og gode transportmuligheder i form af Horsens Station i gåafstand. Du befinder dig desuden kun fem minutters køretur fra naturskønne Bygholm Sø og Skov samt Horsens midtby og alt hvad den har at byde på af charmerende byliv med restauranter, cafeer, kulturtilbud og små spændende butikker.

Her er altså en lejlighed med en attraktiv placering, der blot venter på, at du vil gøre den til dit nye hjem.


Niels Juels Gade 7, 1. tv., 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
41
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1901
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sofie Sommer Kobberø

Ejendomsmægler, MDE Sofie@brikk.dk +45 61106337

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter