fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE OG STILREN 1V’ER MED STOR, GLASINDRAMMET ALTAN

Del bolig

Lad os præsentere dig for den perfekte studiebolig. Her kan den unge studerende få sin helt egen base på 38 ideelt udnyttede kvadratmeter, der fremtræder komplet indflytnings- og overtagelsesklar, og som samtidig har en virkelig attraktiv beliggenhed, der er både rolig og central på en og samme tid - der er bl.a. kun 2 kilometer til Roskilde Station samt 6 kilometer til Roskilde Universitet.
 
Lejligheden har en god og lys placering i ejendommen med front og altan mod eftermiddags- og aftensolen i vest. Altanen nyder derfor godt af både eftermiddags- og aftensolen, og mens den i vintermånederne fungerer som en udestue, kan den åbnes op og benyttes som en klassisk altan i sommermånederne. Tilbage i boligen præsenteres du for et indbydende og stilrent hjem, der er ideelt udnyttet - entréen har skabsplads, badeværelset har separat bruseniche, og i opholdsrummet har du et moderne køkken samt mulighed for at indrette dig lige præcis, som du ønsker.
 
Ejendommen er fra 1968, og her får beboerne bl.a. brugsret til et velanlagt gårdmiljø, der byder på indrammede græsplæner i solen og hyggelige, små terrasseområder i læ, hvor man kan tage aftensmaden med ned på bordebænkesættene. Der er desuden alletiders parkeringsmuligheder for både cyklen og bilen lige ved hjemmet.
 
Neergårdsparken placerer sig hyggeligt og roligt kun 2 kilometer fra Roskilde Station, som byder på gode tog- og busforbindelser til resten af landet. Roskilde Centrums mange butikker, den charmerende gågade og det maritime havnemiljø ligger kun 5 minutter væk på cykel. Som prikken over i’et giver denne adresse nem adgang til motorvejen, hvilket er perfekt for pendleren.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Neergårdsparken 23, 1. 3., 4000 Roskilde
Pris:
1.275.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
38
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1968/2005
Ejerudgift pr. md.
2.287 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus