fbpx
Ndr.Stationsvej 14G, 1. 2., 4200 Slagelse
295.000 kr
TYPE
Andelsbolig
Boligareal
89
Grund
0
Værelser/rum
3
energimærke
D
bygget/ombygget
1917
Ndr.Stationsvej 14G, 1. 2., 4200 Slagelse
DEL:

ATTRAKTIV ANDELSBOLIG I HJERTET AF SLAGELSE

I kan nu erhverve nøglerne til en af Slagelses bedst beliggende andelslejligheder; en 89 kvadratmeter stor bybolig, der ligger på Ndr. Stationsvej 14G – kun 100 meter fra stationen og 250 meter fra byens absolutte midtpunkt. Lad os sige det kort og klart: det bliver ikke bedre end her!

På adressen venter en gedigen ejendom fra 1917, og placeringen på 1. sal er både nem og bekvem, da der er elevator op til etagen. Andelsforeningen råder over et stort og hyggeligt fællesareal, hvor de søde naboer hurtigt forvandles til naboer, og hvis I er bilejere, får I glæde af foreningens parkeringspladser. Som prikken over i’et egner lejligheden sig til en bred målgruppe – det gælder enlige og par i alle livets stadier såvel som små familier og studerende, der er på udkig efter en delevenlig bolig.

Lejligheden præsenterer sig selv flot og velholdt, og den er indrettet med fine, tidløse materialer, mens et dejligt lysindfald strømmer ind gennem de mange vinduer. Hoveddøren fører jer ind i entréen, og i forlængelse har i boligens samlingspunkt, nemlig store, vestvendte opholdsrum med fransk altan. Herinde kan I slå jer løs hvad angår indretningen, her er nemlig masser af plads til både sofa- og spisearrangement, mens det hvide, tidløse køkken ligger i åben forbindelse og giver fine rammer om madlavningen. Fra entréen kan I ligeledes tilgå boligens to værelser, der begge er regulære, anvendelige og indretningsvenlige, og afslutningsvis venter det rummelige badeværelse med separat brus, vaskemaskine og opbevaringsplads til toiletartikler.

Beliggenheden bliver ikke mere central end her. Med kun 100 meter til Slagelse Station er placering ideel for pendleren, der enten arbejder eller studerer i fx Roskilde, København eller Odense – eller for jer med familie der. Og som vi allerede har løftet sløret for, ligger lejligheden helt centralt i den dejlige handelsby, som huser noget for enhver smag. Det gælder både små specialforretninger, velkendte kædebutikker, restauranter, cafeer og barer såvel som kulturelle oplevelser med biograf og meget mere.

Denne lejlighed, og de skønne omgivelser, skal opleves med egne øjne!
Sagsnr. 192SK-230827
Købspris 295.000 kr.
Boligydelse pr. md. 5.506 kr.
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!