fbpx
Plantegning Zoom

TREVÆRELSES LEJLIGHED MED STOR FRITLIGGENDE ALTAN OG SKØN UDSIGT

Del bolig

TREVÆRELSES MED STOR ALTAN OG VIGERSLEVPARKEN SOM NABO.
 
Hvis boligjagten går efter en treværelses lejlighed med en stor, sydvendt altan, hvor der er plads til den lille familie såvel som parret i alle aldre og de delende studerende, så skal I et smut forbi Næsborgvej 12. Her venter jer en lejlighed med en dejlig beliggenhed tæt på natur og transportmuligheder.
 
Lejligheden befinder sig i en gedigen murstensejendom fra 1966. Ejendommen fremstår velholdt med sin gule facade, der bliver brudt af store vinduespartier; sidstnævnte sikrer jer et dejligt lysindfald i jeres lejlighed, hvor I samtidig også kan nyde de gode solstråler på jeres sydvendte altan. Til ejendommen hører et stort, grønt område til fælles afbenyttelse, hvorfor I om sommeren kan slå jer ned på et tæppe og nyde de lune sommerdage.
 
Kom med indenfor, hvor der venter jer en veldisponeret planløsning og godt udnyttede kvadratmeter. Turen gennem jeres nye hjem starter i fordelingsentréen, der er indrettet med praktisk indbygget skabsplads, så jakken kan hænges væk og skoene kan stilles. Videre ind i hjemmet vil I finde et badeværelse med brus og væghængt toilet, et tidløst og rummeligt køkken med alt i hårde hvidevarer, to værelser hvoraf det ene har indbygget skabsplads, og en stor stue. Stuen med plads til både spisebordet og sofaen giver adgang til den overdækkede altan, hvis størrelse giver jer mulighed for at indrette den med eksempelvis en sofa eller et cafésæt. Alt i alt er der tale om en delevenlig lejlighed for vennerne eller de studerende såvel som et behageligt hjem for den lille familie eller parret.
 
Som nabo til ejendommen ligger Vigerslevparken, hvorfor I får et dejligt, grønt åndehul blot et stenkast væk. Derudover kan I lokalisere indkøb i nærområdet i form af Kvickly og Netto, mens Hvidovre C centret blot er en kort cykeltur væk - og ved siden af centret vil I finde Hvidovre St., hvis S-toge kan få jer til Hovedbanegården på 11 minutter. Hertil kan I også hoppe på en bus 280 meter fra jeres hoveddør og være på Hovedbanegården på 24 minutter, mens bilejeren nemt kan koble sig på Holbækmotorvejen.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Næsborgvej 12, 1. tv., 2650 Hvidovre
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1966/2021
Ejerudgift pr. md.
5.804 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus