fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

IDEEL FAMILIEVILLA PÅ 220 ETAGEMETER MED FLOT SOLRIG HAVE PÅ BLIND VEJ

Del bolig

I Kongens Lyngby udbydes nu en dejlig villa, der fordeler sig over to plan. Selve stueetagen disponerer over tre soveværelser, en udestue, stue, spisestue, køkken, entré og badeværelse, mens kælderen leverer jer med plads til alt det praktiske i form af vaskerum og endnu et badeværelse samt adskillige, yderst brugbare, disponible rum.

Hjemmet byder jer indenfor i entréen, hvor I, med det samme, bliver mødt af lys og rummelighed. Her kan I nemt opbevare overtøjet og uden problemer bevæge jer videre ind i hjemmet. Stueetagens badeværelse er opført i en rustik og romantisk stil, der giver jer en separat bruseniche og generelt bare behagelige omgivelser. Det andet badeværelse fremstår mere klassisk og tidløst, mens I, igen, får en separat bruseniche og smarte opbevaringsmuligheder. Vender I opmærksomheden mod køkkenet, kan I glæde jer over denne moderne og strømlinede stil, der garanterer en nem hverdag. Herfra kan I hurtigt bevæge jer videre ind i hjemmet og samle jer, lige hvor I vil: Om det er om spisebordet, i sofaen eller på de fine værelser. Her skal der altså ikke mangle noget, hvilket også klargøres med den hyggelige udestue, der giver solrige stunder og et godt udsyn til haven. 

Udover havestuen får I nogle fine terrassemiljøer til rådighed, hvor den hævede træterrasse særligt sætter en nydelig ramme om hjemmet. Herfra kan I nemt bevæge jer ned på plænen, der fremstår ugeneret med træer og beplantninger. Om det er leg, afslapning eller boldspil, er der plads til det her, og så kan I selvfølgelig opbevare haveredskaberne og værktøjet i skuret, mens bilen og cyklerne kan parkeres trygt i carporten.

Kongens Lyngby giver jer alle elementer, der skal til for at tilpasse familielivet, om det er daginstitutioner, skoler eller indkøb i kort afstand. Fritiden er der ligeledes plads til, om det er de forskellige hobbyer, der skal tilses, eller kulturen, der byder sig i form af Frilandsmuseet. Denne beliggenhed er dog bedst, når det kommer til natur, hvor I hurtigt kan tage på udflugter til eksempelvis Lyngby- eller Bagsværd Sø.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Møllevænget 23, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
5.345.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
800
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
4.643 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter