fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET LEJLIGHED MED GOD BELIGGENHED I ROSKILDE

Del bolig

På Møllehusvej 14 ligger denne velindrettede lejlighed, der har en god rumfordeling, en skøn altan og en beliggenhed tæt på Roskildes mange muligheder. Velkommen til.
 
Lejligheden råder over 54 m2, der er velegnet til alt fra singlen, til parret eller seniorerne. Du ledes ind i hjemmet via entréen, hvorfra du har tilgang til alle boligens rum. Her finder du bl.a. det store leverum, der kan indrettes med en stue- og spisestue, og hvor store vinduespartier giver et godt lysindfald. Dertil kommer et flot, separat køkken, som både har plads til madlavningen såvel som en mindre spisekrog. Hjemmet rummer yderligere et badeværelse samt et rummeligt værelse, hvor de praktiske forhold er på plads med indbyggede skabe.
 
Ejendommen fra 1946 prydes af en fin, rød murstensfacade, og den byder på flere tiltalende muligheder. Der hører f.eks. en altan med til hjemmet, som kan møblereres med en udendørs siddekrog, og hvis du har grønne fingre, kan du opsætte altankasser med planter. Herfra kan du nyde kigget til det omkringliggende bymiljø, og desuden er der en nydeligt anlagt, grøn gård med hyggekroge, hvor du kan slå dig ned og nyde solen.
 
Området er ideelt for dig, der ønsker at bo roligt, men som samtidig vil være tæt på byen. Lejligheden ligger lige ved Roskilde Idrætspark, alt imens der blot er en kilometer til Roskilde Ring Park, så der er gode muligheder for at nyde rekreative arealer. Desuden er hverdagens fornødenheder blot et stenkast væk med supermarked og busstoppested 200 meter fra hjemmet. Som et ekstra plus er der kun 1,5 kilometer til Roskildes hyggelige bymiljø med gågader, butikker, spisesteder, kulturtilbud, station m.m.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
 
OBS: Lejligheden overtages med eksisterende lejer på ubegrænset kontrakt
Møllehusvej 14, st.. 2., 4000 Roskilde
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
2
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1946/2009
Ejerudgift pr. md.
3.073 kr.
Frederik Vixø Brikk Ejendomsmægler

Frederik Vixø

Ledende Salgsspecialist frederik@brikk.dk +45 30144991

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus