fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA PÅ EN DEJLIG, STOR GRUND

Del bolig

Velkommen til Møllehøj og en skøn bolig, der står smukt blandt idylliske omgivelser. Hjemmet præsenterer sig i to plan med mange flotte detaljer – for eksempel får I en stor grund, en lækker altan samt både drivhus og garage med hems.

Hjemmets indre afspejler dets ydre romantiske stil, der viser sig i alt fra et detaljerigt gelænder, store vinduespartier og generelt lyse rum. Fordelt på 211 kvadratmeter finder I tre værelser, to stuer, entré, bryggers, to toiletter, badeværelse, køkkenalrum, viktualierum samt et nyttigt værksted. Her kommer I altså hverken til at mangle plads at boltre jer på eller steder at ordne de praktiske hverdagselementer. I hjemmet finder I plads til det praktiske i bryggerset. Både vaskefaciliteter og opbevaringsmuligheder er ikke en mangelvare og med både viktualierum og et godt værksted samt garage, hvor der også er toilet.

Vender I opmærksomheden mod hjemmets soveværelser, er disse igen præget af den klassiske stil samt velholdte gulve. Her bliver der derudover skabt en behagelig atmosfære. Charmen, grundet hjemmets indretning, og roen kommer til udtryk i de forskellige stuer. Vender I blikket mod køkkenet, kan I nemt forestille jer hyggelige stunder med madlavningen eller bare at nyde samværet over middagsbordet.

Træder I ud på badeværelset, bemærker I, igen, den gennemgående stil samt hjørnespaen – her kan I altså tilføje lidt luksus til jeres hverdag! Skønne elementer viser sig ligeledes ved altanen, hvor I kan indtage solens stråler og slappe af. Jeres store grund indbyder da også til afslapning på terrasserne eller lidt havearbejde i køkkenhaven – selve grunden består, udover en lang indkørsel, af en grøn plæne, hvor I har masser af plads til at installere jer med trampolin, shelter, udebad, eller hvad I nu kunne tænke jer.

Fra jeres adresse kan I nemt finde både indkøbsmuligheder, skole og børnehave i Vester Åby, der er en kort cykel- eller køretur væk. Offentlig transport kan også bringe jer til disse praktiske destinationer, men også til Faaborg, hvor I kan nyde både kultur og spiseoplevelser. Det bedste ved denne placering er dog de rolige omgivelser, I befinder jer i, hvor marker strækker sig langs horisonten, og både skov og fjord ikke er langt væk.

Der er mulighed for flexbolig på ejendommen.

I henhold til miljøbeskyttelses reglementet er dyrehold ikke tilladt i byzoneområder. Dog har byrådet mulighed for at 'give dispensation til dyrehold i byzone. Udover de almindelige krav i henhold til miljøbeskyttelses reglementet vil der kunne blive stillet særlige krav til indretning af stalde, møddinger m.v. Faaborg byråd er indstillet på at meddele dispensation inden for delområde 1b, således at dyrehold i et vist omfang muliggøres. 

Møllehøj 61, 5600 Faaborg
Pris:
2.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
211
Grund:
5030
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
2.155 kr.

Natalia Masiewicz

Salgsspecialist nat@brikk.dk +45 30206731

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter