fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT ETPLANSVILLA MED NATURSKØN UDSIGT PÅ LUKKET VEJ

Del bolig

Det tager kun et kvarter i bil at køre fra centrum af Kolding til jeres nye adresse i den lille by Sønder Stenderup. I er godt forbundet med byliv, men samtidig flytter I tilværelsen ud til fred, ro og skøn natur i det lille lokalsamfund. Her er forsamlingshus, gymnastiksal, pasningstilbud og foreningsliv. Kun få kilometer herfra ligger Sdr. Bjert, hvortil bussen kører direkte til byens populære skole og indkøb.

I finder jeres nye hjem i en fredelig kulisse på en lukket villavej med godt naboskab. I kommer til at bo i første parket til det åbne marklandskab og med unik udsigt over mark og by. Naturen ligger for jeres fødder, og kun en cykeltur herfra ligger flere skønne strande.

Jeres nye hjem er en velholdt rødstensvilla fra december 1998. Under samme tag som boligen får I en integreret garage med plads til bilen. Garagen giver adgang til et depotrum og til selve boligen, så I kan bevæge jer tørskoede indenfor.

Boligen indeholder et fint bryggers, og herfra folder hjemmets 124 kvadratmeter sig ud i en veldisponeret planløsning med lyse, indbydende rum. I får bl.a. en entré, et nydeligt badeværelse med en god størrelse samt tre værelser, hvilket giver plads til såvel parret som børnefamilien. Det vil være nemt at føle sig hjemme i det dejlige opholdsrum, som ligger i hjertet af det hele. I får et lyst køkken-alrum, hvorfra franske døre åbner direkte op til mange gode kvadratmeter i den lyse stue. Her er der god plads til at nyde hverdagslivet og til at samle hele familien.

Fra køkken-alrummet kan I træde direkte udenfor på den sydvendte terrasse, der i sommerhalvåret vil føles som en forlængelse af boligen. Den store fliseterrasse sætter scenen for grillhygge i solen, og den inviterer på frit udsyn til den pæne have. Som prikken over i’et byder haven også på en flot glaspavillon, hvori vinrankerne gror frodigt om sommeren.

Lyder det som jeres næste boligkapitel, så book en fremvisning allerede i dag. Møllebro 8 er bestemt et besøg værd.


Møllebro 8, 6092 Sønder Stenderup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
124
Grund:
890
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1998
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter