fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG VILLA MED ADGANG TIL VIDUNDERLIG HAVE OG NATUR

Del bolig

Midt i landidyl finder I denne 116 kvadratmeter store villa, som indeholder rummelige og lyse rum med plads til hele familien. Den råder endda over en pragtfuld have, der indbyder til at nyde naturen og roen her på Møllebakken 3. 


Denne skønne villa folder sig ud på to etager. Stueplan består af en stor stue, hvor der kan indrettes en tv-stue samt en spisekrog. I stuen er der også en brændeovn, som vil sørge for varme og hygge i de køligere måneder. Villaens køkken er holdt i lyse farver med træoverflader, som åbner køkkenet op. I dette rum er der også mulighed for at indrette et spisehjørne. Derudover ligger der et badeværelse, et bryggers med vaskefaciliteter, en gang og en entré – alle rum med loft til kip og gulvvarme. På 1. salen finder I tre værelser, som er holdt i hvide farver, med et godt lysindfald og udsigt over Rold Skov. 


Villaen er fra 1940, og den har en lys blå facade med rødt tag. Boligen har en stor, grøn have, som er omkranset af hæk, hvilket sikrer den rolige og fredelige stemning. Derudover har boligen adgang til en terrasse fra stuen af, hvor I kan opleve et godt måltid eller drikke en kop kaffe i en liggestol. Morgen og middagssolen kan nydes i boligens aflukkede gårdareal. Herfra er der også adgang til både carport og et rummeligt skur. Yderligere er der anlagt et areal til dyrkning, og hvad end det er krydderurter, grøntsager eller blomster, vil det med sikkerhed pryde haven. 


Området nær villaen er defineret af landidyl. Villaen ligger nemlig i en mindre landsby i kanten af Rold Skov. Landsbyen har en sammensat befolkning bestående af både tilflyttere samt lokale i alle aldre. Den aktive landsbyforening faciliterer de mange årlige arrangementer som fx sommerfest, sankthans og julefrokost. Der er blot 2 kilometer til badesøen Madum Sø og 4,5 kilometer ind til stationsbyen Skørping, hvor der kan handles dagligvarer. I Skørping er der også kulturhus, spisesteder, biograf, børnehuse og en skole til børnene samt et varieret foreningsliv. 


Denne villa er derfor perfekt til jer som familie, der gerne vil bo i en charmerende villa og nyde naturen. Hvis I synes, at jeres tilværelse skal foldes ud her, så kom og oplev boligen på Møllebakken 3! 

Møllebakken 3, 9520 Skørping
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
116
Grund:
812
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1940
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter