fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Vi byder jer velkommen til denne sjælfulde 150 m2 store villa, der byder på masser af muligheder indendøre som udendøre!

Del bolig

Vi byder jer velkommen til denne sjælfulde 150 m2 store villa, der byder på masser af muligheder indendøre som udendøre!

Gennem entréen træder vi ind i køkkenet, som fremstår lys og simpel. Et dejligt rum, som kan gøres større ved evt. at rive væggen ned til værelset ved siden af. Her ville I få et skønt køkken alrum, hvor en udvidelse til stue kunne ligge i forlængelse. Bevæger vi os med op oven på møder vi tre skønne værelser og en rummelig stue med smukke synlige bjælker. Et fantastisk lyst rum med udsigt til den omkringliggende natur og kunne anvendes som et evt. master bedroom. Ellers byder et af værelserne på en overdækket sydvendt terrasse, hvor I har mulighed for at sidde og nyde morgenkaffen. Derudover har villaen et dejligt badeværelse. Overordnet set trænger villaen blot til et par kærlige hænder, som kan beholde sjælen og samtidig nytænke den.

Ejendommen er opført i 1912, som klæder huset helt unikke ydre facade og som står i smuk kontrast til de store grantræer. Tildelt ejendommen er en skøn have med hyggelige terrasseområder, hvor muligheden for at plante diverse blomsterbede byder sig. Derudover har ejendommen en tilhørende garage.

Blandt idylliske marker og omfavnende skove får I den længe ventede rolige tilværelse og samtidig beliggende ikke langt fra Støvring! I nærområdet finder I Elidshøj Hundeskov, smukke vandreruter, Elidshøj Skole og den lokale bar, hvor I kan nyde en kold øl efter lang arbejdsdag. Her vil I opleve den hyggelige stemning og komme tæt på de lokale! Med blot 9 min i bil til Støvring finder I indkøbsmuligheder, lokal bager,daginstitutioner og flere skoler, restauranter samt endnu flere naturskønne områder! Ved at have denne villa får I altså muligheden for at vælge byen fra og til. Stilheden og villaens sjælelige atmosfære er I jeres hænder. God fornøjelse!

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk. 

Mjels Brovej 94, 9230 Svenstrup J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
709
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1912
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter