fbpx

MAGELØS EJENDOM BELIGGENDE I EFTERTRAGTET ØSTERBY

Del bolig

Beliggende på en stille vej, tilbagetrukket fra Mikkel Jennes Vej, venter denne mageløse villa, der emmer af klassisk arkitektur kombineret med moderne materialevalg. Indenfor tilbydes 161 veldisponerede kvadratmeter, der udspiller sig i to etager, og samtlige rum præsenterer sig på fineste vis med et strålende lysindfald og god indretning. 


Lad boligeventyret starte i stueplanen, hvor I træder indenfor i entréen, og videre tilgås det flotte badeværelse med separat brus og fine badeværelsesmøbler. Dertil findes et godt kontor/soveværelse samt to lyse og indbydende stuer, hvoraf den ene ligger i åben forbindelse af det stilrene køkken, der er opført i hvide elementer, og indeholder samtlige hårde hvidevarer. Afslutningsvist fås et godt soveværelse med aircondition, et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter samt et disponibelt rum. 


Førstesalen er indrettet som en komplet feriebolig med eget køkken, badeværelse, opholdsrum og soveværelse, men har I i stedet brug for flere værelser, kan etagen nemt forvandles til 2-3 værelser. Grunden er anlagt som naturgrund med marehalm og hjelme, samt flisebelagte områder, hvilket haven bærer præg af. Her venter der nemlig tre ugeneret terrasser, to udhuse til opmagasinering af havemøbler samt et 22 kvadratmeter stort anneks med opholdsrum, køkken og bad. 


Denne ejendom blev oprindeligt opført i 1800, og er senest blevet moderniseret i 2018, hvorfor alt fremstår særdeles moderne, lyst og indflytningsklart. Huset er super charmerende med dets gule facade, der prydes af hvide sprossede vinduer overalt kombineret med firkantvinduer på spids. Der er parkering til to biler, og huset er ideelt til den store familie, eller flere familier i et samejekoncept eller parret med ønske om feriebolig i Skagen – dertil er ejendommen også velegnet til udlejning. 


Beliggenheden er helt uden sidestykke, og med denne særdeles eftertragtet placering i Østerby får I alt, hvad I kunne drømme om. Her er der under 5 minutters gang til skønne Sønderstrand, Brøndums Hotel, Skagen Museum og Vippefyret. Derudover er der kort afstand til havneudvidelsen med fiskestandpladser og få minutter fra den charmerende gågade samt det maritime havnemiljø. 

Det kan være muligt at købe boligen i fælles ejerskab, se mulighederne på www.ferieejendomme.dk 

Mikkel Jennes Vej 1A, 9990 Skagen
Pris:
6.995.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
161
Grund:
548
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1800
Ejerudgift pr. md.
3.774 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering