fbpx

SKØNT HUS TÆT PÅ DIANALUND

Del bolig

VELHOLDT VILLA MED MODERNE KØKKEN OG BADEVÆRELSE – FLOT UDSIGT FRA ALTANEN

Velkommen til en bolig med flere skønne terrasseområder, hvor I for eksempel kan få glæde af en stor sydvestvendt altan ved første sal med udsigt over markerne. Ejendommen er oprindeligt fra 1920, og den fremstår velholdt og indflytningsklar med gulvvarme i hele stueplan og et flot køkken fra 2017.

Stuen og køkkenet ligger i et samlet rum, der nemt bliver husets hjerte, hvor I samles i hverdagen. I får et hvidt køkken i en minimalistisk stil med flotte bordplader og alt i hårde hvidevarer, og stuen er lys og rummelig med plads til både sofahjørnet og spisebordet. Husets badeværelse er opført med en bruseniche, og indretningen er moderne og stilfuld i sit udtryk med plads til opbevaring. I stueetagen finder I også et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, og ellers går trappen op til første sal i entreen. Som resten af boligen er førstesalen velholdt med lyse og hyggelig rum, der på trods af de skrå vægge har en god størrelse, og fra det ene værelse er der udgang til den føromtalte altan.

En spændende have hører til ejendommen, hvor I kan dyrke jeres egne tomater og agurker i drivhuset, og der er flisebelagte områder på alle sider af boligen, så I kan følge solen det meste af dagen. Fra stuen kan I tilgå to terrasser, hvoraf den ene er overdækket og kan give jer lidt skygge på de varme sommerdage, mens I også har mulighed for at nyde solen helt i det fri. Der er etableret både et skur og et udhus på grunden, ligesom I finder et disponibelt rum til opbevaring i bunden af carporten. Der er lagt fibernet i boligen, og ejendommen bliver opvarmet ved naturgas – her er gasfyret to-tre år gammelt.

Villaen ligger i Brandstrup – en fredfyldt landsby med åbne marker omkring sig. Alligevel tager det blot fem minutter at køre ind til Dianalund, hvor alle hverdagens behov kan dækkes med både skole, daginstitution og flere supermarkeder, ligesom I også finder gode fritidsaktiviteter i byen. Fra ejendommen kan I efter 11 minutters kørsel komme på motorvejen, hvorfra I nemt kan besøge andre dele af landet.

SKAL I BRUGE LIDT STØRRE GRUND, ER DER OGSÅ MULIGEHD FOR DET. 

En velholdt ejendom, der er helt klar til indflytning – kontakt os gerne for en fremvisning.


Merbjergvej 44, 4293 Dianalund
Pris:
1.395.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
131
Grund:
457
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
1.220 kr.

Andreas Steensen

Salgsspecialist Ans@brikk.dk +45 31379931

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter