fbpx
Plantegning Zoom

DELEVENLIG, RUMMELIG OG CENTRAL 3V’ER

Del bolig


Er I parret, familien eller vennerne, der elsker at have storbyens mange muligheder lige foran jer, og drømmer I om at bosætte jer i en velholdt og charmerende lejlighed midt i dejlige Aarhus? Hvis det er tilfældet, er denne bolig den helt rigtige for jer!
 
Lejlighedens 71 kvadratmeter fordeler sig først og fremmest på tre store værelser, som I efter behov kan dele op i henholdsvis værelser og stuer, hvilket gør lejligheden yderst delevenlig. Fra det ene værelse er der udgang til altan med kig ud over den grønne gård, og charmerende dobbeltdøre adskiller to af værelserne, mens flot stuk pryder rummene. Boligens køkken har en god størrelse, fremstår velholdt og har sit eget udtryk med de olivengrønne elementer, og fra køkkenet er der adgang til et disponibelt rum, hvor det for eksempel er oplagt at opbevare køkkeninventar. Lejlighedens badeværelse er nydeligt og lyst med de hvide fliser.
 
Selve ejendommen er opført i år 1900, og til bygningen med de røde mursten, de hvide vinduer og den charmerende storbysfacade medfølger en skøn og rummelig altan med plads til både bord, stole, planter og grill. Fra altanen kan I nyde udsigten ud over den fælles gård, hvor I nemt kan opsøge grønne områder og hyggelige kroge.
 
Når det handler om at bo i Aarhus, får I sjældent muligheden for at bo så centralt i Danmarks næststørste by. Der skal ikke mere til end en kort gåtur på omkring ti minutter eller en endnu kortere cykeltur, før I befinder jer i Midtbyen, i Indre By eller i Latinerkvarteret, hvor det hele sker. På adressen er I naturligvis omgivet af et bredt udvalg, når det kommer til dagligvarebutikker, restauranter, caféer og shopping, og for eksempel er både Strøget og Magasin Aarhus kun ti minutters gang væk. I har desuden et super hyggeligt havnemiljø et par minutter fra adressen, og så har I et hav af muligheder for at opleve Aarhus’ rige kulturliv såsom ARoS, Kunsthal Aarhus, Aarhus Teater og Musikhuset Aarhus.
 
Vi er helt vilde med Mejlgade 89, 2. th., og hvis I også er det, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at slå dørene op og vise jer denne attraktive lejlighed!
 
Mejlgade 89, 2. th., 8000 Aarhus C
Pris:
3.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
71
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900/2015
Ejerudgift pr. md.
3.828 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus