fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MURERMESTERVILLA MED CHARMERENDE DETALJER

Del bolig

På Marievej 19 udbydes nu en skøn familievilla, der fremstår nydeligt med en flot, okkerfarvet facade. Hjemmet fordeler sig over tre plan og sikrer, med tre soveværelser og muligheder for at etablere flere, familien et dejligt hjem.

Boligen disponerer yderligere over to badeværelser, et toilet, køkkenalrum, stue, en stor hems og adskillige disponible rum. Gennemgående finder I imponerende detaljer i hele hjemmet, som for eksempel de velholdte plankegulve og hemsen med spindeltrappen, der giver villaen en ekstra behagelig stemning. De indretningsvenlige værelser er opført med store vinduer, så I samtidig er sikret et afslappende lysindfald. Disse rum kan selvfølgelig også huse de praktiske elementer, hvilke I også sagtens kan fordele rundt på de disponible rum. Kælderen har eksempelvis også et vaskerum med faciliteter dertil, så det praktiske nemt kan gemmes af vejen dernede. Hjemmets fællesrum er særligt hyggelige med plads til det hele: I den ene stue kan I endda samle jer foran brændeovnen. Hemsen kan I benytte som et ekstra soveværelse eller udnytte den til tv-stue for børnene. Lyder det ikke godt? Badeværelset på førstesalen er moderniseret i et strømlinet og lækkert design med en stor, separat bruseniche, mens badeværelset i kælderen har badekar.

Hjemmets udendørs arealer understøtter de indendørs, da I her finder charmerende elementer i lange baner, om det er de forskellige terrassemiljøer, havedammen eller altanen, der sikrer jer solrige stunder og en smuk udsigt over hele Svendborg by. Dette mulighedsrige område er desuden pyntet med bede og træer, og ellers består grunden af et skur til cykler og værktøj samt en fornuftig holdeplads til bilen.

Som beboer på denne adresse befinder I jer kun en kilometer fra Svendborgs bymidte, så her er I garanteret ideelle handlemuligheder, kort til stationen og selvfølgelig også både shopping og kultur. I kommer heller ikke til at mangle nærliggende daginstitutioner eller skole, mens I hurtigt kan tage på udflugter til Svendborgs havnemiljø eller undersøge naturen omkring Sørup Sø eller Græsholmene.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Marievej 19, 5700 Svendborg
Pris:
3.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
1070
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
2.894 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter