Åbent Hus med tilmelding. Ring på 71999891 for at tilmelde dig.
10:00-11:00 lørdag 06 marts
Lyngholmsvej 5, ST. th., 9200 Aalborg SV
880.000 kr
TYPE
Andelsbolig
Boligareal
84
Grund
0
Værelser/rum
3
energimærke
D
bygget/ombygget
1955
Lyngholmsvej 5, ST. th., 9200 Aalborg SV
DEL:

CHARMERENDE ANDEL MED GRØNNE OMRÅDER

På Lyngholmsvej 5, st.th. ligger en hyggelig perle og gemmer sig. Boligens 84 kvadratmeter er veldisponerede og ligger i en rigtig god forening med god økonomi.

De 84 kvadratmeter fordeler sig på to værelser, en stor stue, et køkken og et badeværelse. Stuen er hjemmets bankende hjerte, hvor en væg er væltet for at skabe det luftige rum. Det flotte trægulv og den råpudsede stenvæg lyses op på bedste vis af de store vinduespartier samt fra terrassedøren, som inviterer jer direkte udenfor i den store, fælles have i de varme måneder, og få trin på smedejernstrappen følger dig ned på en fliseterrasse. Her er fin plads til spiseplads og et godt sofahjørne, hvorfra aftenerne kan nydes med benene oppe. De to værelser er i gode størrelser, og i soveværelset er en stor skabsvæg fra JKE med flere detaljer, og rummet skaber en yderst behagelig atmosfære med den flotte murstensvæg og det store vindue. Fra det andet rum, der blandt andet kan bruges som kontor, er her altandør, hvor brisen fungerer fortræffeligt på de varme arbejdsdage. Køkkenet har godt med opbevaringsplads, og den flotte speciallavede bøgetræsbordplade med indlagt aluminium og de rå klinker herover skaber et levende udtryk. Her er plads til et spisebord, hvor morgenkaffen kan nydes i de bekvemme omgivelser. Badeværelset står enkelt i lyse fliser, og den praktiske, buede glasvæg til brusenichen giver rummet en luftig fornemmelse.

Det store græsareal, som du har direkte adgang til, gør sig godt på de varme dage, hvor terrassedøren kan stå på vid gab ud til de grønne omgivelser, eller også kan du bevæge dig ud med en bog i den ene hånd og et vattæppe i det andet. Her er godt naboskab, og Andelsforeningen Skalborgparken har et godt fællesskab, hvor her bliver holdt forskellige arrangementer såsom grillaftener og julehygge.

Fra hoveddøren er der gode muligheder for indkøb, da boligen ligger midt imellem Aalborg Storcenter og Lidl og Meny samt en Aldi nærved. Sofiendalskolen kan hurtigt nås på cykel, og Skalborg Station er under en kilometer væk, som blandt andet kan fragte dig til Aalborg Station på bare fem minutter.

Alt i alt byder denne dejlige bolig på nogle gode rum i god kvalitet og en dejlig beliggenhed, hvor alt kan nås i et snuptag.
Sagsnr. 192SANNE-232339
Købspris 880.000 kr.
Boligydelse pr. md. 2.658 kr.
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!