fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VELDISPONERET HALVT DOBBELTHUS PÅ 159 ETAGEMETER MED SKØN BELIGGENHED

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde et superdejligt halvt dobbelthus med brugsret til 375 m2 stor grund og masser af plads, der placerer sig i rolige og grønne omgivelser i Greve, så I ikke har langt til noget. Alt i alt et hjem, der leverer på alle fronter.

Lad os starte inden døre, hvor I præsenteres for 159 optimalt udnyttede etagemeter, der fordeler sig over en velovervejet planløsning. I stueetagen finder I husets samlingspunkt, som består af et stort, lyst og indbydende køkken-alrum samt stuemiljø, hvor der er masser af plads til både spisebord og sofahjørne, ligesom der i køkkenet af mærket KVIK fra 2019-22 er alt, hvad I skal bruge, når maden skal på bordet. Ovenpå er der placeret tre værelser omkring en møblerbar repos, og huset disponerer dertil over et anvendeligt multirum, som indeholder to alkover, der alternativt kan bruges som opbevaring. I skal naturligvis ikke snydes for et badeværelse, og her finder I et dejligt et af slagsen med separat brus og vaskemaskine på førstesalen såvel som et vaskerum med håndvask i kælderen. Den øvrige del af kælderen byder på diverse disponible rum til opbevaring eller øvrige anvendelsesmuligheder. Huset er udstyret med nye trelags lydisolerede Velux vinduer med solpaneler og fjernbetjening, Philips Hue belysning ude og inde og ikke mindst et solcelle anlæg med batterier fra august 2022.

Huset præsenterer sig utroligt flot i en skagensgul farve og er tilknyttet en velanlagt indkørsel samt en frodig men overskuelig have, der uden tvivl vil sætte scenen for mange hyggelige stunder. Det samme gælder udestuen fra 2021 og terrassen, der ligger i forlængelse af køkken-alrummet og binder hus og have sammen på fineste vis. Lader I blikket vandre op mod førstesalen, vil I her kunne glæde jer over en flot altan med udsigt til Greve Marina, der udgår fra hjemmets største værelse, og I vil uden tvivl også få glæde af det rummelige udhus, hvor der er god plads til alverdens grej.

Beliggenheden må vi også omkring, og her bliver den ingen hæmsko om hverdagen, da indkøb, skole og børnehave alt sammen hurtigt kan nås både i bil og på cykel. Med adskillige skoler og gymnasier i området er der også et væld af forskellige fritidsaktiviteter i nærheden, og bliver hverdagen alligevel for kedelig af og til, ligger Greve Marina og Hundige Strand under fem minutter væk og lokker med gode restauranter og en lækker sandstrand. I vil derudover befinde jer tæt på både Hundige og Ishøj Station, hvorfra I hurtigt og nemt kan få adgang til alle Hovedstadens mange tilbud.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Lumringsbrovej 3A, 2670 Greve
Pris:
3.835.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
96
Grund:
375
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
2.787 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 53709904

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter