fbpx
Løvstien 2, 3230 Græsted
2.595.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
190
Grund
963
Værelser/rum
6
energimærke
E
bygget/ombygget
1963
Løvstien 2, 3230 Græsted
DEL:
STOR OG CHARMERENDE VILLA ROLIGT PLACERET FOR ENDEN AF EN BLIND VEJ
I den hyggelige, nordsjællandske by Græsted ligger der en skøn og stor villa, som nu kan blive jeres. Er I en stor familie eller eventuelt to familier, der drømmer om at bo sammen, så er villaen her på Løvstien 2 det helt oplagte valg, og med sine imponerende 220 kvadratmeter fordelt på to plan må der siges at være plads nok. Velkommen til!

Den charmerende villa blev opført tilbage i 1963 og er siden opførelsen blevet flot passet på, således at den fremstår fin og velholdt. I finder den særlige villa roligt beliggende for enden af en blind vej, og dermed får I ikke kun masser af plads, men også fint med ro. Rundt om hjemmet smyger der sig en dejlig og solrig have med frodig beplantning, og herude finder I også en overdækket terrasse, hvor I særligt på varme sommerdage kan nyde roen og omgivelserne i fulde drag.

Indendørs kan I på stueplan først glæde jer til at udforske stuen beliggende i åben forbindelse med det store og lyse køkken. Med endnu en stue på 1. salen er det oplagt her på stueplan at indrette jeres spisestue, hvor familien kan samles og tale og dagens store såvel som små oplevelser og begivenheder. På stueplan finder I derudover tre gode og store værelser alle sammen indrettet med praktiske skabsløsninger, et funktionelt badeværelse indrettet med badekar og selvfølgelig en imponerende entré med masser af plads til, at familien kan hænge overtøjet og stille skoene fint væk.

Stuen på 1. salen tiltrækker sig uden tvivl enormt meget positiv opmærksomhed. Det smukke lysindfald, de synlige loftsbjælker og rummets flotte udformning er alt sammen med til at gøre rummet til noget særligt, og med udgang til en skøn altan sættes prikken over i’et. Derudover råder 1. salen over et lækker soveværelse med tilhørende badeværelse og et lækkert walk-in closet, som vil kunne opfylde enhver garderobedrøm.

Græsted er en dejlig stationsby, der har eksisteret i over 700 år. Året rundt er der i byen en række forskellige begivenheder, som I frit kan deltage i. Eksempelvis kommer veterantoget forbi byen, der er veterantræf og markedsdage på det smukke torv foran Græsted Kro, og så kan man også opleve Græsted Revyen. Med både skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder, bibliotek og meget mere har I også alt, I kunne tænkes at have brug for, lige ved hånden.

Derudover kan I også glædes over den smukke natur i området i og omkring byen. Med adresse her på Løvstien 2 er I nemlig tæt på Gribskov, Esrum Sø og også den tørlagte Søborg Sø, og hvis I er til hyggelige cykelture, kan I med fordel begive jer ud på cykelrute 33, der forbinder jer med Hillerød og Gilleleje.

Vi glæder os til at slå dørene op til jeres næste hjem!


Sagsnr. 192SK-001173
Kontantpris 2.595.000 kr.
Udbetaling 130.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.779 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
9.915 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
8.618 kr.
Soveværelser 4
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!