fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR OG CHARMERENDE VILLA ROLIGT PLACERET FOR ENDEN AF EN BLIND VEJ

Del bolig

I den hyggelige, nordsjællandske by Græsted ligger der en skøn og stor villa, som nu kan blive jeres. Er I en stor familie eller eventuelt to familier, der drømmer om at bo sammen, så er villaen her på Løvstien 2 det helt oplagte valg, og med sine imponerende 220 kvadratmeter fordelt på to plan må der siges at være plads nok. Velkommen til!

Den charmerende villa blev opført tilbage i 1963 og er siden opførelsen blevet flot passet på, således at den fremstår fin og velholdt. I finder den særlige villa roligt beliggende for enden af en blind vej, og dermed får I ikke kun masser af plads, men også fint med ro. Rundt om hjemmet smyger der sig en dejlig og solrig have med frodig beplantning, og herude finder I også en overdækket terrasse, hvor I særligt på varme sommerdage kan nyde roen og omgivelserne i fulde drag.

Indendørs kan I på stueplan først glæde jer til at udforske stuen beliggende i åben forbindelse med det store og lyse køkken. Med endnu en stue på 1. salen er det oplagt her på stueplan at indrette jeres spisestue, hvor familien kan samles og tale og dagens store såvel som små oplevelser og begivenheder. På stueplan finder I derudover tre gode og store værelser alle sammen indrettet med praktiske skabsløsninger, et funktionelt badeværelse indrettet med badekar og selvfølgelig en imponerende entré med masser af plads til, at familien kan hænge overtøjet og stille skoene fint væk.

Stuen på 1. salen tiltrækker sig uden tvivl enormt meget positiv opmærksomhed. Det smukke lysindfald, de synlige loftsbjælker og rummets flotte udformning er alt sammen med til at gøre rummet til noget særligt, og med udgang til en skøn altan sættes prikken over i’et. Derudover råder 1. salen over et lækker soveværelse med tilhørende badeværelse og et lækkert walk-in closet, som vil kunne opfylde enhver garderobedrøm.

Græsted er en dejlig stationsby, der har eksisteret i over 700 år. Året rundt er der i byen en række forskellige begivenheder, som I frit kan deltage i. Eksempelvis kommer veterantoget forbi byen, der er veterantræf og markedsdage på det smukke torv foran Græsted Kro, og så kan man også opleve Græsted Revyen. Med både skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder, bibliotek og meget mere har I også alt, I kunne tænkes at have brug for, lige ved hånden.

Derudover kan I også glædes over den smukke natur i området i og omkring byen. Med adresse her på Løvstien 2 er I nemlig tæt på Gribskov, Esrum Sø og også den tørlagte Søborg Sø, og hvis I er til hyggelige cykelture, kan I med fordel begive jer ud på cykelrute 33, der forbinder jer med Hillerød og Gilleleje.

Vi glæder os til at slå dørene op til jeres næste hjem!
Løvstien 2, 3230 Græsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
190
Grund:
963
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus