fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MODERNE VILLA MED FAMILIEVENLIG PLANLØSNING LIGE OP AD HARESKOV

Del bolig

I hjertet af Hareskovby, med skoven i baghaven og en attraktiv og central beliggenhed tæt på skoven, stationen, Hareskov Skole, institutioner og idrætsfaciliteter, finder du dette dejlige og velindrettede hus, ideelt til den store familie. Villaen byder på to etager med en veldisponeret planløsning på i alt 221 disponible etage kvadratmeter. Boligen er bygget på en skrånende grund, så entréen fra vejen ligger på 1. sal, hvor fællesarealerne også er samlet, og en underetage hvor man finder to badeværelse og fire gode store værelser.  Det moderne og lyse køkken er fuldt funktionelt med en Quooker, Siemens-hvidevarer og med en elegant køkkenø, der forbinder køkkenet med boligens hjerte, den store og rummelige spisestue. Spisestuen er omkranset af vinduer, som skaber et flot lysindfald og giver en helt speciel stemning. Herfra er der adgang til både opholdsstuen og en solrig sydvendt terrasse, hvorfra der er udsigt til både skoven og baghaven. Fra køkkenet er der adgang til endnu en dejlig stor terrasse, også med udsigt til skoven. Her findes en også en overdækket terrasse, hvor man kan hygge sig i loungesofaen. Villaen er indrettet med toiletter på hver etage. Stueetagen byder derudover på et separat badeværelse med både brusekabine og badekar, samt et mindre badeværelse med mulighed for brusebad. Fire ud af boligens fem værelser er samlet på denne etage. Derudover et stort bryggers med både køkkenbord med vask, vaskemaskine og tørretumbler. Dertil et praktisk depotrum til opbevaring. Villaen er oprindelig fra 1959 og på 153 kvadratmeter. Villaen er igennem årene blevet moderniseret og der er løbende blevet bygget flere kvadratmeter til, og byder nu derfor på et vægtet areal på 193,6 kvadratmeter. Derudover findes der endnu en tilbygning i samme niveau som haven og et mindre kælderareal i sammenhæng med resten af etagen, så alt i alt kan man boltre sig på i alt 221 disponible kvadratmeter. Lindevej er placeret attraktivt midt i byen uden trafikstøj og kun et stenkast fra Hareskoven. Derudover er beliggenheden perfekt til familier med børn i alle aldre, da områdets tre daginstitutioner ligger i nærheden, det samme gør Hareskov Skole og flere forskellige gymnasier. Området byder på et væld af fritidsaktiviteter som fodbold, fitness, svømning og rig mulighed for at cykle på mountainbike i skoven. Der er nem adgang til København, da det fra Hareskov Station kun tager 27 min. med S-toget for at komme dertil. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Lindevej 7, 3500 Værløse
Pris:
9.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
153
Grund:
826
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1959/1985
Ejerudgift pr. md.
6.205 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus