fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET LEJLIGHED: PERFEKT TIL FØRSTEGANGSKØBEREN

Del bolig

VELDISPONERET LEJLIGHED: PERFEKT TIL FØRSTEGANGSKØBEREN

På Lindebo 3 udbydes denne lejlighed, der med sine 42 veldisponerede kvadratmeter egner sig særligt godt til førstegangskøberen, singlen og forældrekøbet.

Fra hoveddøren bydes du velkommen af en intim fordelingsentré, som forbinder badeværelset og stuen med hinanden. Fra stuen har du desuden adgang til køkkennet, som fremstår moderne og strømlinet med sine hvide, grebsfri låger og grå bordplade. Det er ligeledes stuen, der kommer til at agere som hjemmets hjerterum i kraft af både sin størrelse og mange funktionaliteter; for her får du nemlig muligheden for at indrette til spisestue, opholdstue og soveværelse i ét. Du har ligeledes mulighed for at etablere en ekstra væg, således soveværelset kan holdes for sig selv. Det er helt op til dig!

De kvadratiske, vestvendte vinduer sikrer ligeledes hjemmet et skønt lysindfald, og inviterer i særdeleshed aftensolens stråler indenfor. Det bidrager til en indbydende og rummelig atmosfære, der får hjemmets til at synes meget større end sine 42 kvadratmeter. Der har ligeledes været fokus på at udnytte flere af kvadratmeterne til skabsplads, hvilket særligt gør sig gældende i det indbyggede skab i entréen samt de mange både over- og underskabe i køkkenet. Alt dette er med til at sikre dig en gnidningsfri hverdag uden for meget rod og forstyrrelser.

Lejligheden er beliggende i en ejendom fra 1972 med en række tidstypiske tegn i form af et lavt tegltag og en gulmuret facade, som prydes af kvadratiske, sortrammede vinduer. Som beboer i ejendommen får du desuden glæden af en række fælles arealer, som tæller en parkeringsplads, en vaskekælder samt et stort græsområde med mulighed for at læne sig tilbage og nyde de naturskønne omgivelser.

Området byder ligeledes på alskens fornødenheder i form af både dagligvarebutikker, bageri og restauranter; og du befinder dig ligeledes et stenkast fra City2, som rummer et væld af butikker, spisesteder og aktiviteter. Den pendlende kan desuden nyde godt af den korte distance til motorvejsnettet, samtidig med at der hverken er langt til det nærmeste bustoppested eller Taastrup Station med togforbindelser til resten af landet. Hvad mere kan man ønske sig?

Vi glæder os til at møde dig til en fremvisning.
Lindebo 3, 1. 19., 2630 Taastrup
Pris:
1.245.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
42
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
1.541 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 53709904

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter