fbpx
Plantegning Zoom

189 M2 LIND & RISØR VILLA I HØJ KVALITET MED 5 VÆRELSER OG DOBBELT CARPORT

Del bolig

Rummelig og meget velholdt villa med mange særlige detaljer og ekstra tilvalg i høj kvalitet, og med en dejlig privat og tilbagetrukket beliggenhed.
 
I dag går turen til Lavendelvej 59, hvor vi netop udbyder en flot og gedigen etplansvilla i et roligt boligkvarter. Det er et hjem, der passer perfekt til det pladskrævende par såvel som børnefamilien, for her er 189 kvadratmeter at boltre sig på, og beliggenheden sørger for, at dagligdagen kommer til at gå gnidningsfrit.
 
I bosætter jer på hjørnet af en stille vej med minimal trafik, og derfor er dette en særdeles børnevenlig adresse. I jeres nærområde er der desuden flere legepladser, ligesom I befinder jer i gåafstand til skole og institution samt en kilometer fra Høje Taastrup Gymnasium. På få minutter kan I cykle til indkøbsmuligheder, City2 og Høje Taastrup St., hvor togene forbinder jer med København på 12 minutter, Roskilde på syv minutter og videre endnu til Fyn og Jylland.
 
Tilbage til huset, der er fra 2008, og I kan se frem til en rummelig carport og skøn have med plads til boldspil på græsset samt afslapning på terrassen; den er sydvestvendt, så I får glæde af solen fra morgen til aften, og her kan I lave flere hyggekroge med solstole og grill. Ydermere er der ekstra plads til værktøj og haveredskaber i det tilstødende skur.
 
Foruden en entré og gangareal giver den veltænkte planløsning jer en god børneafdeling i husets østlige ende med tre rummelige værelser og et badeværelse med separat bruseniche, mens I selv kan gøre krav på værelset i den modsatte ende af huset, der kommer med eget walk-in og badeværelse; der er garanteret lidt ekstra hverdagsluksus, for badeværelset kommer med et skønt badekar og en separat bruseniche med rainshower. 
 
Derudover er der et femte værelse, et bryggers med vaskefaciliteter samt et stort opholdsrum. I det resterende værelse kan I indrette endnu et soveværelse eller et kontor; køkken-alrum og stue smelter sammen, og rummets vinkelform gør det nemt at indrette de forskellige zoner med spisebord og sofaarrangement.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Lavendelvej 59, 2630 Taastrup
Pris:
5.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
189
Grund:
838
Værelser:
7
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
4.191 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus