fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT MODERNISERET 4V’ER MED GOD PLANLØSNING

Del bolig

Opskriften på jeres nye hjem lyder på en moderniseret 4V’er tilsat en god Randers-adresse, der giver jer nem adgang til både bylivet og de daglige gøremål. I flytter ind i bebyggelsen på Lathyrusvej, hvor I bydes velkommen af klassiske rødstensejendomme opført i 1956. Ejendommene indrammes af både fine parkeringsmuligheder, hvor en af parkeringspladserne er forbeholdt boligen og åbne fællesarealer, der skaber luft mellem bygningerne og giver jer grønne omgivelser lige udenfor gadedøren. I overtager en lejlighed i stueetagen, så der er ikke for mange trapper mellem gade- og hoveddør, men samtidig er etagen hævet over gadeniveau, så der er fin afstand til fortovet. Heroppe træder I indenfor til 80 kvadratmeter, der står klar med den ene gode oplevelse efter den anden. Boligen bærer tydeligt præg af både løbende vedligeholdelse og moderne opdateringer, hvilket har efterladt jer et lyst og indbydende hjem, der er lige til at flytte ind i. Første eksempel på de tidssvarende opdateringer, der pryder hjemmet, finder I på badeværelset, som byder på både væghængt toilet og rene linjer i indretningen. Det stilrene univers fortsætter i køkkenet, som er indrettet med alt fra hvide skabsfronter og enkle greb til rigelig skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Her er lækre forhold for madlavningen! Turen går gennem den nydelige entré og videre til tre fine værelser samt en rummelig stue, der binder hjemmet sammen og giver jer et naturligt opholdsrum. Med tre værelser kan der nemt blive plads til den lille børnefamilie, ligesom lejligheden kan være et oplagt boligkapitel for parret i alle aldre. Uanset hvem I er, vil I straks føle jer hjemme i de indbydende rammer. Som endnu et plus kommer beliggenheden, der sørger for kort vej til alt, hvad I har brug for. Der er gåafstand til både nærmeste supermarked og daginstitution, ligesom I har 300 meter til stoppestedet, hvorfra bussen tager jer nemt og hurtigt ind til centrum - det samme gør cyklen. Der er altså aldrig langt til caféliv og shopping!
Lathyrusvej 2, ST. th., 8930 Randers NØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
80
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter