fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LYS OG VELHOLDT VILLA MED HAVUDSIGT, TÆT PÅ STRANDEN OG MED SKØN HAVE

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af et totalrenoveret A-hus med havudsigt fra balkonen og stuen ovenpå. Netop denne ejendom passer perfekt til flere aldersgrupper. Om det er til forældre, hvor børnene er flyttet hjemmefra eller til en familie som prioriterer fællesrum højere end værelsernes størrelse, så kan ejendommen her skabe nogle fantastiske rammer. Desuden lader ejendommen sig let ombygge eller I kan bygge en helt ny ejendom på grunden. Huset ligger på en lukket vej med minimal trafik, og der er anlagt en skøn have med mange hyggelig kroge, der inviterer til afslapning i sommerhalvåret.  

Beliggenheden er virkelig attraktiv med kun 140 meter til stranden, så I nemt kan tage et dyp i havet eller gå en tur ved det smukke sceneri. Der er heller ikke langt til indkøb eller skole, og på den måde vil I have kort afstand til alt, hvad I får brug for i hverdagen. Bellevuehallerne ligger også lige i nærheden med mulighed for at dyrkeidræt, og langs Nordre Strandvej finder I spisesteder, bagerier og andre specialforretninger. Desuden tager det kun et kvarter at komme til Aarhus midtby i bil eller med letbane, når I ønsker kultur, caféliv og et bredt udvalg af specialbutikker.

Entreen byder velkommen på fineste vis; her er der adgang til et badeværelse med separat brus, ligesom I kan bevæge jer videre ind i stuen, som fremtræder lys og indbydende. Den er inddelt i to afdelinger, så spiseafdeling og sofagruppen kan etableres separat, og brændeovnen bidrager til den hyggelige atmosfære i vinterhalvåret. Ved det store sprossede vinduesparti er der direkte udgang til terrassen, og dertil har I fri passage til køkkenet. Det er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. Stueplan består yderligere af et værelse, et viktualierum samt et bryggers med vaske- og tørrefaciliteter, og i entreen kan I tage trappen op til en charmerende førstesal, hvor et sæt dobbeltdøre åbner fra stuen ud til balkonen. Måltider kan nydes på balkonen eller lige indenfor i stuen med havudsigten som baggrund. Der er desuden et soveværelse, et værelse og et badeværelse med brus på etagen. Ombygningen af huset foregik i år 2004 og i 2012 og 2017 blev ejendommen energirenoveret. De to solterrasser bliver de fineste steder at nyde sommeren med mulighed for hyggelige stunder på alle tider af dagen, og der er selvfølgelig plads til grillen, så I kan nyde et dejligt måltid. Den tidligere carport er indrettet som havestue og her kan I slappe af i skyggen, når solen er på sit højeste eller vinden er for kold; herfra er der adgang til et skur med to rum samt et cykelskur. Foran ejendommen er der lagt fliser, og et hjørne er dedikeret til bilen, som her kan parkeres på behørig vis. En opladestander til elbiler er etableret. På taget fanger solceller strøm til 75 % af husets elforbrug.

En flot og velholdt ejendom med kik over Århus-bugten og tæt på stranden, som vi glæder os til at introducere jer til. Kontakt os gerne for en fremvisning!


L.P. Bechs Vej 24, 8240 Risskov
Pris:
9.150.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
600
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
4.808 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter