fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VILLA MED VESTVENDT TERRASSE TÆT PÅ MARKER OG SKOV

Del bolig

Nu kan I blive de nye ejere af en klassisk rødstensvilla på 155 kvadratmeter, der ligger i landsbyen Kvong midt mellem Varde og Skjern. Her kan børnefamilien eller parret skabe sig et roligt helle tæt på endeløse marker og kun en tyve minutters køretur fra fjord og kyst. Ligeledes er der i bil gode pendlermuligheder til Skjern, Varde og Esbjerg. I får adresse i Kvong, en rolig landsby med et godt lokalt sammenhold. Her er idrætsforening, pasningstilbud og medborgerhus, mens I fem kilometer væk i Lunde finder skole, børnehave og købmand. Kvong ligger omgivet af marker og skovområder, så der er gode muligheder for lange gå- og cykelture. Henne og Hostrup Strand kan I køre til på kun tyve minutter, og her kan I nyde vestkystens endeløse strande og klitter. Er I pendlere, kan turen i bil til Varde klares på et kvarter, mens der er en halv time til Skjern og Esbjerg. Selve villaen er en klassisk rødstensvilla fra 1930 med hvide vinduesrammer og rødt tegltag. Grunden er på 960 kvadratmeter og rummer en have med træer og buske samt en vedstvendt terrasse. Her kan I indrette jer med havemøbler og måske et bålfad og nyde eftermiddagskaffe og aftensmad med udsigt til haven. Villaens kvadratmeter fordeler sig over to etager og har mange indretningsmuligheder. I stueplan ligger en entré, en stue, et køkken, et værelse, et bryggers, et badeværelse samt et disponibelt rum og et viktualierum til opbevaring. Førstesalen rummer en ekstra stue, tre værelser og et toilet. På førstesalen kan I indrette værelser til børn, teenagere eller gæster, eller I kan lave hjemmekontor eller træningsrum. Værelset i stueplan har et stort og indbygget skab og er oplagt til soveværelse til forældre eller teenageren. Stuen er hjemmets samlingspunkt, et stort rum med plads til både langbord, hjørnesofa og legehjørne, som har et dejligt lysindfald gennem fine, sprossede vinduer. De praktiske faciliteter, som gør hverdagen nemmere, er desuden på plads: Køkkenet har alt i hårde hvidevarer; badeværelset har flisevægge og bruseniche; og bryggerset kommer med vaskemaskine og tørretumbler. Fine lyse gulve er gennemgående i hele stueetagen, og begge etager har et skønt lysindfald. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kvong Kirkebakke 6, 6800 Varde
Pris:
475.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
155
Grund:
960
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1930/1958
Ejerudgift pr. md.
1.065 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus