fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SUVERÆN VILLA MED POOLOMRÅDE OG TILHØRENDE ERHVERVSBOLIG SOM ER EGNET TIL BL.A. UDLEJNING

Del bolig

Velkommen til denne centralt beliggende store villa i Tisvildeleje. På ejendommens grund er der to boliger, pool, solrig have og dejlige terrassemiljøer, så her er mulighed for f.eks. at bo to familier, samle flere generationer, evt. udlejning og sidst men ikke mindst er der i den sekundære bygning mulighed for erhverv. Der er flere p-pladser til ejendommen. Denne form for ejendom er sjældent udbudt i Tisvildeleje, og kort fortalt er det liebhaveri af den bedste slags. I bosætter jer centralt i Tisvildeleje med gåafstand til den summende bymidte samt daginstitution, skole og Godhavn St., ligesom indkøb, vandkanten og Tisvilde Hegn er tæt på. I overtager nøglerne til Kunertsvej 2, "Det Gamle Vandrehjem", der er placeret på en 1.603 m2 stor solrig grund. Her venter en smuk villa på 158 m2 samt en komplet separat bolig-enhed på 103 m2, der sågar er godkendt til erhverv, hvis I vil benytte den til ferieudlejning eller Bed & Breakfast eller noget helt tredje. Hovedboligen byder på 158 etagemeter med massive trægulve og masser af atmosfære. I stueplan får I fornøjelsen af et skønt køkken-alrum med brændeovn og et stilrent Svane-køkken med bordplade i amerikansk valnød samt en sort granit-bordplade ved gasblusset i kogenichen. Fra alrummet åbner de franske døre op til stuen, der fører videre til den overdækkede terrasse med travertin-klinker. Resten af huset tilbyder tre gode soveværelser, et brygges med vaskefaciliteter og to badeværelser - det ene med et badekar og det andet med gulvvarme og en muret bruseniche. Den anden bolig på 103 m2 er også i halvandet plan og rummer fire værelser, to badeværelser og et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue. Begge boliger er istandsat mellem 2014-2015. Den dejlige have er anlagt i 2015 med terrasse og en lækker saltvandspool med naturstensfliser. Ved siden af poolen er et isoleret anneks med elinstallationer og udgang til endnu en overdækket terrasse. Haven byder på mange små hygge-oaser og terrassemiljøer, hvor man kan nyde solen og den hyggelige stemning, som haven og havens træer sørger for. Grunden indeholder desuden en garage med et værktøjsskur opført i samme arkitektoniske stil som de to hjem. Fjernvarme falder med ca 40% i 2024/25 https://www.vejbytisvildefjernvarme.dk/nyheder/pris-for-20242025/ Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kunertsvej 2, 3220 Tisvildeleje
Pris:
7.400.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
158
Grund:
1603
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1900/1987
Ejerudgift pr. md.
4.294 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus